Κόσμος

Πούτιν και Κιμ Γιονγκ Ουν «μαλώνουν» για το ποιος θα μπει πρώτος στη λιμουζίνα – Δείτε βίντεο

Θερμή υποδοχή με αγήματα και κόκκινα χαλιά επεφύλασσε στον Βλαντιμίρ Πούτιν, που έφτασε στη Βόρεια Κορέα λίγο μετά τα μεσάνυχτα, ο Κιμ Γιονγκ Ουν.

Στο διεθνές αεροδρόμιο Πιονγιάνγκ Σουνάν, έξω από την Πιονγιάνγκ, πρωτεύουσα της Βόρειας Κορέας, ο Κιμ Γιονγκ Ουν υποδέχτηκε ο ίδιος τον Βλαντιμίρ Πούτιν, με χαμόγελα και θερμούς εναγκαλισμούς.

Μάλιστα, οι κάμερες «έπιασαν» το… «μπρα ντε φερ» των δύο ηγετών για το ποιος θα μπει πρώτος στη λιμουζίνα, παραχωρώντας ο ένας τη θέση του στον άλλο.

Τελικά, «νίκησε» ο Βλαντιμίρ Πούτιν.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ρωσία: Σύμβουλος του Κρεμλίνου λέει ότι ο Πούτιν και ο Αμερικανός απεσταλμένος Γουίτκοφ «καταλαβαίνουν ο ένας τον άλλο χωρίς να μιλούν»
Σύμφωνα με τη Μόσχα, οι συνομιλίες μεταξύ του Βλαντίμιρ Πούτιν και του Αμερικανού εκπροσώπου Στιβ Γουίτκοφ διεξήχθησαν σε «φιλικό και εποικοδομητικό» κλίμα
Ο Ρώσος πρόεδρος Πούτιν συναντά τον απεσταλμένο των ΗΠΑ Γουίτκοφ στη Μόσχα
ΗΠΑ: Ο Μάρκο Ρούμπιο καταγγέλλει το πρόστιμο της ΕΕ κατά της πλατφόρμας X ως «επίθεση στον αμερικανικό λαό»
Η Ευρωπαϊκή Ένωση επέβαλε βαρύ πρόστιμο στην πλατφόρμα του Έλον Μασκ για παραβίαση του Νόμου για τις Ψηφιακές Υπηρεσίες, προκαλώντας την οργή της Ουάσιγκτον
Ο Μάρκο Ρούμπιο 12