Κόσμος

Πούτιν σε Άσαντ: Θα συνεχίσω να στηρίζω την κυριαρχία της Συρίας

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν διαβεβαίωσε στο πρωτοχρονιάτικο ευχητήριο μήνυμά του στον Σύρο ομόλογό του, Μπασάρ αλ Άσαντ, πως η Ρωσία θα συνεχίσει να στηρίζει τις προσπάθειες της Συρίας να υπερασπισθεί την κυριαρχία της, ανακοίνωσε σήμερα το Κρεμλίνο.

Νωρίτερα εντός του μηνός, ο Πούτιν είχε διατάξει την έναρξη της αποχώρησης των Ρωσικών δυνάμεων από τη Συρία, διεμήνυσε ωστόσο πως θα διατηρήσει την αεροπορική βάση της Χμεϊμίμ στην επαρχία της Λαττάκειας, όπως και τη ναυτική βάση της στην Ταρτούς «σε μόνιμη βάση».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
«Σκέφτηκα να αυτοκτονήσω, δε μπορώ χωρίς χάπια» - Συγκλονίζει ο συγγραφέας του «Γόμορρα», Ρομπέρτο Σαβιάνο
«Όσοι με κατηγορούν ότι ρεζίλεψα την Νάπολη, θα έπρεπε να προβληματιστούν: αφού την ρεζίλεψα, για ποιο λόγο θέλουν να έρθουν να την επισκεφθούν απ' όλη την Ιταλία;»
Ο Ρομπέρτο Σαβιάνο