Πέμπτη, 2 Μαΐ
23oC Αθήνα

Πούλησε τα iPhone και πήρε σπίτι!

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ ΑΠΕ - ΜΠΕ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ ΑΠΕ - ΜΠΕ

Χαμός στο Weibo με το hashtag “20 mobiles for a house” να έχει γίνει trending στην Κίνα μετά την ιστορία φίλης της που μοιράστηκε μια blogger.

Η blogger έγραψε την ιστορία της φίλης της “Xiaoli” που είχε 20 αγόρια και τους έπεισε να της πάρουν δώρο ένα ολοκαίνουριο iPhone 7. Μετά τα πούλησε όλα και κατάφερε να αγοράσει ένα σπίτι στην Κίνα που αποτελεί δύσκολη αγορά.

“Η Xiaoli δεν είναι από πλούσια οικογένεια. Η μητέρα της είναι νοικοκυρά και ο πατέρας της είναι εργάτης. Οι γονείς της μεγαλώνουν και μπορεί ως μεγαλύτερο παιδί της οικογένειας να ήταν κάτω από απίστευτη πίεση για να τους αγοράσει ένα σπίτι… Αλλά και πάλι είναι απίστευτο πως χρησιμοποίησε αυτή τη μέθοδο”.

Η ιστορία δεν άργησε να γίνει viral στο Weibo, όπου το hashtag είναι trending, με τη blogger να είναι έκπληκτη που η Xiaoli έχει τόσους συντρόφους. “Δεν μπορώ να βρω ένα αγόρι και η Xiaoli έχει 20 και τους έπεισε να της πάρουν ένα iPhone. Απλά θέλω να τη ρωτήσω να με μάθει κάποια πράγματα”.

Πολλοί είναι εκείνοι που επαίνεσαν τη Xiaoli για την επινοητικότητά της σε μια τόσο δύσκολη οικονομική αγορά. Άλλοι ωστόσο την επέκριναν επειδή χρησιμοποίησε τη γενναιοδωρία τους για δικό της όφελος.

Πηγή: Distractify

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε