Κόσμος

Πούτιν: Ο Τραμπ είναι καλός συνομιλητής – Ελπίζω να συνεχιστεί ο ειλικρινής διάλογός μας

Την ελπίδα του να συνεχιστούν να αναπτύξει έναν ανοικτό και ειλικρινή διάλογο με τον Ντόναλντ Τραμπ, εξέφρασε σήμετα ο Βλαντίμιρ Πούτιν. Ο πρόεδρος της Ρωσιας τόνισε πως αυτό θα είναι μια καλή συνέχεια της συνάντησης που είχαν οι δύο ηγέτες στο Αμβούργο στο περιθώριο της Συνόδου της G20. 

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

«Εάν έχουμε αυτού του είδους τον διάλογο… υπάρχει μια ευκαιρία αυτός ο διάλογος να συνεχιστεί περαιτέρω» τόνισε ο Πούτιν κατά τη διάρκεια μιας συνάντησης με εργάτες του ορυχείου Λεμπεντίνσκι στην περιοχή Μπελγκορόντ. Τη συνάντηση μετέδωσε το τηλεοπτικό δίκτυο Russia 24.

Επιπλέον ο επικεφαλής του ρωσικού κράτους εξήρε για μια ακόμη φορά την ικανότητα του Τραμπ «να ακούει».

«Αντιδράει στον συνομιλητή του, με επιχειρήματα, εμπλέκεται στη συζήτηση ακόμα κι όταν δεν του αρέσει κάτι και δεν συμφωνεί με κάτι. Υποβάλλει ερωτήσεις, αντιδράει στην επιχειρηματολογία του συνομιλητή του» εξήγησε ο Βλαντίμιρ Πούτιν.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Οι 6 όροι «φωτιά» του Ιράν στις ΗΠΑ για τα Στενά του Ορμούζ - «Ποτέ δεν θα κάνουμε πίσω, είτε σε πόλεμο είτε σε διαπραγματεύσεις»
«Μέχρι η Αμερική να διορθώσει τη συμπεριφορά της, τα Στενά του Ορμούζ δεν θα ανοίξουν» προειδοποιεί ο γραμματέας του Ανώτατου Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας του Ιράν, Μοχαμάντ Μπαγκέρ Ζολγκάντρ
Εμπορικά πλοία καθηλωμένα στα Στενά του Ορμούζ 14
CNN: Διπλωματική έξοδο των ΗΠΑ από τον πόλεμο με το Ιράν ζητά ο κορυφαίος στρατηγός του Τραμπ
Ο πόλεμος έχει φτάσει σε σημείο όπου πολλοί από τους κορυφαίους αξιωματούχους εθνικής ασφάλειας του Τραμπ συμφωνούν με τον στρατηγό Κέιν ότι «η αεροπορική ισχύς έχει τα όριά της»
Ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού των ΗΠΑ, στρατηγός Νταν Κέιν
Άντι Μπέρναμ: Δάκρυσε για τον πατέρα του που έχει Αλτσχάιμερ – «Δεν έχει συνειδητοποιήσει πως είμαι πρωθυπουργός»
Ο Βρετανός πρωθυπουργός διηγήθηκε τα όσα συνέβησαν στον οίκο ευγηρίας που μένει ο πατέρας του όταν ο ίδιος πήγε για πρώτη φορά στην Ντάουνινγκ Στριτ
Prime Minister Andy Burnham speaking during a visit to a family centre in Sheffield, South Yorkshire, for the launch of the biggest transfer of power from Westminster in a generation, which will allow English mayors to keep a share of the taxes collected in their area, giving communities greater control over the decisions that shape jobs, transport, housing and public services. July 31, 2026. Annabel Lee-Ellis/Pool via REUTERS