Πέμπτη, 2 Μαΐ
16oC Αθήνα

Πούτιν σε Τραμπ: Σου… έρχομαι αν με θες!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ REUTERS
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ REUTERS

Ο ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν δήλωσε σήμερα πως αναμένει ότι οι σχέσεις ΗΠΑ-Ρωσίας θα επανέλθουν σε κανονικά επίπεδα και πως είναι έτοιμος να επισκεφθεί τις Ηνωμένες Πολιτείες αν ο εκλεγμένος πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ τον προσκαλέσει.

“Αν ο Τραμπ με προσκαλέσει να ταξιδέψω στις Ηνωμένες Πολιτείες, και βέβαια θα πάω”, δήλωσε ο Πούτιν, σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων RIA.

Ξέφυγε ο Τραμπ με τα πυρηνικά! “Πάμε για κούρσα εξοπλισμών”

“Αναμένω μια αλλαγή στις σχέσεις μας και μια επιστροφή στην κανονική δια-κυβερνητική επικοινωνία προκειμένου να επιλύσουμε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν η χώρα μας και ο κόσμος, αρχικά στους τομείς της ασφάλειας της οικονομικής ανάπτυξης”, δήλωσε ο Πούτιν, σύμφωνα με το RIA.

Θα είναι ξανά πρόεδρος;

Παράλληλα, ο ρώσος πρόεδρος δήλωσε σήμερα πως χρειάζεται χρόνο προκειμένου να αποφασίσει αν θα είναι υποψήφιος για νέα προεδρική θητεία στις εκλογές που θα διεξαχθούν το 2018.

“Θα δω τι συμβαίνει στη χώρα, στον κόσμο”, είπε ο Πούτιν, αποκαλώντας έναν δημοσιογράφο που του είχε ζητήσει να αναφέρει τους λόγους για τους οποίους οι άνθρωποι θα ήθελαν να τον ψηφίσουν “προβοκάτορα”.

Οι επόμενες προεδρικές εκλογές αναμένεται να διεξαχθούν τον Μάρτιο του 2018.

“Λαμβάνοντας υπόψη τι έχουμε κάνει, τι χρειάζεται να κάνουμε και πώς, μια απόφαση θα ληφθεί για το αν θα συμμετάσχω ή δεν θα συμμετάσχω στις επόμενες εκλογές”, είπε ο Πούτιν.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε