Κόσμος

Πραξικόπημα Μιανμάρ: Αξιωματούχος του κόμματος της Σου Τσι πέθανε μετά τη σύλληψή του

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Αξιωματούχος του κόμματος Εθνικός Σύνδεσμος για τη Δημοκρατία της εκλεγμένης ηγέτιδος της Μιανμάρ, Αούνγκ Σαν Σου Τσι, η οποία ανατράπηκε με στρατιωτικό πραξικόπημα, πέθανε ενώ βρισκόταν υπό κράτηση μετά τη σύλληψή του. Αυτό δήλωσε σήμερα, Τρίτη (9/3), πρώην μέλος του κοινοβουλίου της χώρας.

Ο Μπα Μιο Τέιν, μέλος της άνω βουλής, η οποία έχει διαλυθεί, δήλωσε στο Reuters ότι ο αξιωματούχος του κόμματος της Σου Τσι, ο Ζάου Μιατ Λιν, είχε συλληφθεί γύρω στη 01:30 σήμερα. «Τώρα οι συγγενείς του προσπαθούν να τους δοθεί η σορός του νεκρού από το Στρατιωτικό Νοσοκομείο», πρόσθεσε ο Μπα Μιο Τέιν.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο Μοτζτάμπα Χαμενεΐ δεν θα δώσει το παρών στις τελετές κηδείας του πατέρα του, Αλί Χαμενεΐ, για λόγους ασφαλείας
«Μου είπαν ότι θέλει να βγει έξω - Θέλει να συναντήσει κόσμο - Όμως, οι υπηρεσίες ασφαλείας δεν του επιτρέπουν να έρθει», ανέφερε ο Ελάχι, εκπρόσωπος του Μοτζτάμπα Χαμενεΐ
Μοτζτάμπα Χαμενεΐ και Αγιατολάχ Αλί Χαμενεΐ
Δίκη για τη δολοφονία της Μαλτέζας δημοσιογράφου Ντάφνε Καρουάνα Γκαλιζία: Επιχειρηματίας έδωσε 150.000 ευρώ για «συμβόλαιο θανάτου»
Η δημοσιογράφος έφερε στο φως υποθέσεις διαφθοράς με την εμπλοκή υψηλόβαθμων αξιωματούχων και συμμετείχε στην τεράστια έρευνα για τα «Panama Papers» - Σε κουτί παπουτσιών κάτω από το κάθισμα του αυτοκινήτου της η βόμβα
Γιόργκεν Φένεκ