Κόσμος

Πρέβεζα: Συνελήφθη μετά από 21 χρόνια ο δράστης του φονικού στο Καναλάκι

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Συνελήφθη τα ξημερώματα της Πέμπτης στο συνοριακό σημείο ελέγχου Κακαβιάς, Αλβανός ο οποίος φέρεται να διέπραξε πριν από 21 χρόνια ανθρωποκτονία στην Πρέβεζα και εκκρεμούσε σε βάρος του ένταλμα σύλληψης.

Το έγκλημα είχε γίνει στο Καναλάκι της Πρέβεζας το 2001, σε επιχείρηση επεξεργασίας μαρμάρου, όπου ο καταζητούμενος φέρεται να τραυμάτισε θανάσιμα με κάποιο εργαλείο, έναν αλλοδαπό εργάτη.

Το πρωί,ο Αλβανός επιχείρησε να εξέλθει από την χώρα, και κατά τον αστυνομικό έλεγχο διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του ανακριτή Πλημμελειοδικών Πρέβεζας για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας με πρόθεση.

Τη σύλληψη πραγματοποίησαν αστυνομικοί του τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου σε συνεργασία με την υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
«Μήνυμα ισχύος» των ΗΠΑ στην Κούβα - Έστειλαν το αεροπλανοφόρο USS Nimitz στην Καραϊβική
Δεν είναι τυχαία η άφιξη του αεροπλανοφόρου στη νότια Καραϊβική, την ίδια ημέρα που το υπουργείο Δικαιοσύνης ανακοίνωσε κατηγορίες κατά του πρώην προέδρου της Κούβας, Ραούλ Κάστρο
Πλοίο
Σκάνδαλο στην JP Morgan: Στέλεχος κατηγορεί συνάδελφό του για σεξουαλική παρενόχληση – Στην αντεπίθεση η 37χρονη, «μου κατέστρεψε τη ζωή»
Η Λόρνα Χαϊντίνι κατηγορεί τον Τσιράγιου Ράνα ότι επινόησε τις κατηγορίες κατά τις οποίες τον έκανε «σκλάβο του σεξ» παρενοχλώντας, κακοποιώντας και ναρκώνοντάς τον
JP Morgan