Κόσμος

Πρέβεζα: Συνελήφθη μετά από 21 χρόνια ο δράστης του φονικού στο Καναλάκι

Συνελήφθη τα ξημερώματα της Πέμπτης στο συνοριακό σημείο ελέγχου Κακαβιάς, Αλβανός ο οποίος φέρεται να διέπραξε πριν από 21 χρόνια ανθρωποκτονία στην Πρέβεζα και εκκρεμούσε σε βάρος του ένταλμα σύλληψης.

Το έγκλημα είχε γίνει στο Καναλάκι της Πρέβεζας το 2001, σε επιχείρηση επεξεργασίας μαρμάρου, όπου ο καταζητούμενος φέρεται να τραυμάτισε θανάσιμα με κάποιο εργαλείο, έναν αλλοδαπό εργάτη.

Το πρωί,ο Αλβανός επιχείρησε να εξέλθει από την χώρα, και κατά τον αστυνομικό έλεγχο διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του ανακριτή Πλημμελειοδικών Πρέβεζας για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας με πρόθεση.

Τη σύλληψη πραγματοποίησαν αστυνομικοί του τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου σε συνεργασία με την υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ζελένσκι: «Δεν έχουμε το νομικό δικαίωμα να παραχωρήσουμε εδάφη – Η οπτική μας διαφέρει από του Τραμπ»
Ο Ουκρανός πρόεδρος σημείωσε ότι το αρχικό ειρηνευτικό σχέδιο των 28 σημείων των ΗΠΑ έχει μειωθεί σε 20 σημεία, με τα «ανοιχτά αντιουκρανικά σημεία» να έχουν αφαιρεθεί
Βολοντίμιρ Ζελένσκι
Ο Ντόναλντ Τραμπ κάνει τα γενέθλιά του «εθνική επέτειο» και καταργεί τις αργίες που μνημονεύουν τον αγώνα των Αφροαμερικανών
Την ημέρα των γενεθλίων του, 14 Ιουνίου, οι Αμερικάνοι θα μπορούν να επισκεφθούν δωρεάν όλα τα εθνικά πάρκα της χώρας - Δεν θα ισχύει όμως πια το ίδιο για τις αργίες που είναι αφιερωμένες στον αγώνα για τα πολιτικά δικαιώματα των Αφροαμερικανών
Ντόναλντ Τραμπ