Κόσμος

Πρίγκιπας Φίλιππος: Οδυνηρό deja vu για Χάρι και Ουίλιαμ μετά την κηδεία της Νταϊάνα (pics, vids)

Η κηδεία του πρίγκιπα Φίλιππου της Βρετανίας, του συζύγου της βασίλισσας Ελισάβετ, τελέστηκε το απόγευμα του Σαββάτου στο Κάστρο του Ουίνδσορ. Στην μεγαλοπρεπή τελετή παραβρέθηκαν, συμμετέχοντας και στην πομπή προς το παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου, ο Πρίγκιπας Ουίλιαμ κι ο αδερφός του, Πρίγκιπας Χάρι. 

Τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης τους ήθελαν να είναι… απομακρυσμένοι, όμως ακόμη κι αν αυτό ισχύει, ο Πρίγκιπας Ουίλιαμ κι ο αδερφός του, Πρίγκιπας Χάρι, φάνηκαν να έρχονται πιο κοντά στην κηδεία του πολυαγαπημένου τους παππού, πρίγκιπα Φίλιππου. 

Σήμερα όμως, οι δυο τους φάνηκαν να μιλάνε καθώς έφευγαν από την τελετή κι αυτή η εικόνα ήταν η πρώτη με τα δύο αδέρφια δίπλα – δίπλα εδώ και περισσότερο από ένα χρόνο. Οι δύο Πρίγκιπες συνομίλησαν φεύγοντας από το παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου. (Διαβάστε περισσότερα εδώ)

harry william funeral reuters

Υπενθυμίζεται ότι τα δύο αδέλφια νωρίτερα συμμετείχαν στην πομπή με το φέρετρο του επί 73 χρόνια συζύγου της Βασίλισσας Ελισάβετ. Αυτό σίγουρα θα ξύπνησε «οδυνηρές μνήμες» από την απώλεια της μητέρας τους, πριγκίπισσας Νταϊάνα. Οι δύο πρίγκιπες είχαν συμμετάσχει και στην πομπή της μητέρας, αποχαιρετώντας την πριν από 24 χρόνια.

Δείτε φωτογραφία:

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ABC News (@abcnews)

Δείτε βίντεο:

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο Τραμπ ανακοίνωσε ότι θα συναντηθεί με τη Ματσάδο την επόμενη εβδομάδα – «Ανυπομονώ να τη χαιρετήσω»
Η Μαρία Κορίνα Ματσάδο επαίνεσε τον Ντόναλντ Τραμπ για την ανατροπή του Νικολάς Μαδούρο και υποσχέθηκε ότι θα επιστρέψει σύντομα στην πατρίδα της, δηλώνοντας έτοιμη να κερδίσει τις επόμενες εκλογές
H Mαρία Κορίνα Ματσάδο
Ομοσπονδιακοί πράκτορες πυροβόλησαν δύο ανθρώπους στο Πόρτλαντ - Νοσηλεύονται τραυματίες
Η αστυνομική διεύθυνση του Πόρτλαντ στο  Όρεγκον απηύθυνε έκκληση για αυτοσυγκράτηση εν μέσω της έντασης που έχει πυροδοτήσει ο φόνος μιας 37χρονης από τον αστυνομικό της ICE
Αστυνομικοί στις ΗΠΑ