Τετάρτη, 24 Απρ.
24oC Αθήνα

Πρίγκιπας Φίλιππος: Το τελευταίο τηλεφώνημα πριν φύγει από τη ζωή

Πρίγκιπας Φίλιππος: Το τελευταίο τηλεφώνημα πριν φύγει από τη ζωή

Μόλις μια ημέρα πριν ο πρίγκιπας Φίλιππος αφήσει την τελευταία του πνοή φέρεται να επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον γιο του πρίγκιπα Κάρολο, όπου συζήτησαν για το επικείμενο πάρτι γενεθλίων που του ετοίμαζε η βασιλική οικογένεια.

Αυτό αποκαλύπτει η DailyMail, αυτή έμελλε να ήταν η τελευταία επικοινωνία πατέρα και γιου. Μάλιστα, όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο πρίγκιπας Κάρολος, προσπάθησε να θίξει το θέμα των γενεθλίων. Σημειώνεται, πως ο Δούκας του Εδιμβούργου θα έκλεινε τα 100 στις 10 Ιουνίου του 2020.

Η βασιλική οικογένεια ήθελε να του ετοιμάσει πάρτι όμως ο πρίγκιπας Φίλιππος δεν ενθουσιαζόταν με την ιδέα. Ο πρίγκιπας Κάρολος αποκάλυψε τον διάλογο που έκαναν: «Συζητάμε για τα γενέθλιά σου». 

Ωστόσο, ο πρίγκιπας Φίλιππος δεν άκουσε και έτσι του επανέλαβε πιο δυνατά: «Συζητάμε για τα γενέθλιά σου! Και αν πρόκειται τελικά να γίνει δεξίωση!».

Η απάντηση του πρίγκιπα Φιλίππου ήταν σύντομη και καθοριστική: «Θα πρέπει να είμαι ζωντανός για να γίνει κάτι τέτοιο, έτσι δεν είναι;». «Το ήξερα ό,τι θα το έλεγες αυτό», απάντησε ο Κάρολος.

Την αποκάλυψη έκανε ο πρίγκιπας Κάρολος στο ένα νέο ντοκιμαντέρ του BBC One που θα προβληθεί το βράδυ της Τετάρτης με τίτλο «Πρίγκιπας Φίλιππος, η βασιλική οικογένεια θυμάται».

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις