Τρίτη, 30 Απρ.
18oC Αθήνα

Πρίγκιπας Γουίλιαμ: Με τον γιο του πρίγκιπα Τζορτζ στο γήπεδο για την Άστον Βίλα

Πρίγκιπας Γουίλιαμ: Με τον γιο του πρίγκιπα Τζορτζ στο γήπεδο για την Άστον Βίλα
Photo by Marc Atkins / Getty Images

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και ο μεγαλύτερος γιος του, πρίγκιπας Τζορτζ, παρακολούθησαν μαζί τον αγώνα της Άστον Βίλα στην πρώτη τους δημόσια έξοδο μετά την ανακοίνωση της Κέιτ Μίντλετον για τον καρκίνο.

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ πέρασε μικρές στιγμές χαράς, καθώς πήρε τον μεγαλύτερο γιο του πρίγκιπα Τζορτζ να παρακολουθήσουν την αγαπημένη τους Άστον Βίλα να κερδίζει κατά τη διάρκεια του προημιτελικού του UEFA Europa Conference League την Πέμπτη το βράδυ (11.04.2024).

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και ο 10χρονος Τζορτζ είχαν λίγη αγωνία κατά τη διάρκεια του αγώνα, ενώ ο πρίγκιπας της Ουαλίας εθεάθη να χειροκροτεί την ομάδα του καθώς σκόραρε το πρώτο γκολ.

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ, φανατικός οπαδός της Άστον Βίλα, εθεάθη ακόμα να μιλάει στον χαμογελαστό γιο του που φορούσε το κασκόλ της ομάδας.

Είναι η πρώτη φορά που η οικογένεια εμφανίζεται δημόσια από τις 22 Μαρτίου, όταν η πριγκίπισσα της Ουαλίας Κέιτ Μλιντλετον αποκάλυψε ότι υποβάλλεται σε προληπτική χημειοθεραπεία, αφού οι γιατροί βρήκαν καρκίνο κατά τη διάρκεια προγραμματισμένης επέμβασης στην κοιλιά.

 

Η οικογένεια έμενε στο Anmer Hall στο Νόρφολκ με τους γονείς της Κέιτ Μίντλετον κατά τη διάρκεια των σχολικών διακοπών του Πάσχα, καθώς η πριγκίπισσα της Ουαλίας υποβάλλεται σε θεραπεία για μια άγνωστη μορφή καρκίνου, όπως ανακοινώθηκε τον περασμένο μήνα.

Την Τετάρτη, ο πρίγκιπας Γουίλιαμ επέστρεψε στα social media για πρώτη φορά μετά την είδηση της διάγνωσης καρκίνου της συζύγου του, αποτίοντας φόρο τιμής στην αθλήτρια, Ρέιτσελ Ντέιλι, αφού ανακοίνωσε την αποχώρησή της από το διεθνές ποδόσφαιρο.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις