Κόσμος

Πρίγκιπας Κάρολος: Η σπάνια φωτογραφία από την παιδική του ηλικία

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Μια σπάνια φωτογραφία από τα παιδικά χρόνια του πρίγκιπα Καρόλου και της πριγκίπισσας Άννας βλέπει το φως της δημοσιότητας. Έχει τραβηχτεί πριν από 70 χρόνια στον κήπο του Clarence House, όπου διαμένει ο διάδοχος του βρετανικού θρόνου. 

«Αυτή η φωτογραφία τραβήχτηκε πριν από 70 χρόνια, τον ίδιο μήνα και δείχνει τη βασίλισσα, τον δούκα του Εδιμβούργου, τον πρίγκιπα Κάρολο και την πριγκίπισσα Άννα να απολαμβάνουν μια ζεστή καλοκαιρινή μέρα στον κήπο του Clarence House» αναφέρει η ανάρτηση του γραφείου Τύπου της οικίας Clarence House στον επίσημο λογαριασμό του στο Instagram. 

Στην σπάνια αυτή φωτογραφία η βασίλισσα Ελισάβετ είναι ντυμένη στα λευκά και δίπλα της κάθεται ο πρίγκιπας Φίλιππος, ενώ τα παιδιά παίζουν στο γκαζόν.

Δείτε την φωτογραφία:

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Clarence House (@clarencehouse)

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Αναφορές για απόπειρες αυτοκτονίας στο αεροπλανοφόρο «Λίνκολν» - «Ελπίζουν να μην ξυπνήσουν αύριο»
Το πλήρωμα διανύει τον ένατο μήνα στη θάλασσα και έχει συμπληρώσει 250 συνεχόμενες ημέρες χωρίς να προσεγγίσει στεριά, κάτι που αποτελεί ρεκόρ για αεροπλανοφόρο στη σύγχρονη εποχή
Το αμερικανικό αεροπλανοφόρο USS Abraham Lincoln στην Αραβική Θάλασσα
6
Το Κογκρέσο των ΗΠΑ δίνει «ψήφο εμπιστοσύνης» στην ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας, Κύπρου και Ισραήλ – «Προτεραιότητα ο GSI»
«Το έργο θα συμβάλει στην άρση της ενεργειακής απομόνωσης της Κύπρου, θα ενισχύσει την ασφάλεια εφοδιασμού του Ισραήλ και θα επιτρέψει αμφίδρομες ροές ηλεκτρικής ενέργειας μεταξύ της Ευρώπης και της Ανατολικής Μεσογείου»
Στιγμιότυπο από εργασίες ηλεκτρικής διασύνδεσης 14