Δευτέρα, 6 Μαΐ
20oC Αθήνα

Πρίγκιπας Χάρι: Αποκάλυψε στο βιβλίο του ότι συνομιλούσε με κάδο τουαλέτας μετά από χρήση ναρκωτικών μανιταριών

Πρίγκιπας Χάρι: Αποκάλυψε στο βιβλίο του ότι συνομιλούσε με κάδο τουαλέτας μετά από χρήση ναρκωτικών μανιταριών

Για τον Πρίγκιπα Χάρι ίσως να ισχύει η ατάκα… η επιστήμη σηκώνει τα χέρια, καθώς στο πολυσυζητημένο βιβλίο του «Spare» περιγράφει στιγμές… απείρου κάλλους από τη ζωή του και σε μια από τις κορυφαίες στιγμές του μιλάει για τον διάλογο που είχε με κάδο τουαλέτας μετά από χρήση ναρκωτικών μανιταριών!

Ο Πρίγκιπας Χάρι… έβγαλε στη φόρα στο βιβλίο του πολλές από τις σκοτεινές πλευρές της ζωής του, ενώ παραδέχτηκε ότι είχε σχέση και με τα ναρκωτικά, καθώς έκανε χρήση κοκαΐνης. Εκεί, όμως, που το… τερμάτισε είναι όταν αποκάλυψε ότι άνοιξε διάλογο με ένα κάδο απορριμάτων σε μια τουαλέτα μετά από χρήση ναρκωτικών μανιταριών.

Ο Χάρι είπε ότι αυτός και οι φίλοι του έφαγαν σοκολατάκια σε ένα πάρτι. Τα βρήκαν σε ένα ψυγείο στο σπίτι που γινόταν το πάρτι και είπαν να τα δοκιμάσουν. Δεν ήταν όμως, αθώα σοκολατάκια. Είχαν μέσα ναρκωτικά μανιτάρια. Τα μανιτάρια αυτά περιέχουν μια ουσία που δρα ως ναρκωτικό και προκαλεί παραισθήσεις.

Ο Πρίγκιπας Χάρι λέει ότι τα ναρκωτικά μανιτάρια τον… έστειλαν. Ο Δούκας του Σάσεξ, πήγε στην τουαλέτα και εκεί άρχισαν τα κωμικοτραγικά.

Η Sun ανέφερε ότι ο Χάρι έγραψε στο βιβλίο του ότι νόμιζε ότι ο κάδος ζωντάνεψε και είχε διάλογο μαζί του.
Ο γιος του βασιλιά Καρόλου έγραψε στο βιβλίο του: «Δίπλα στην τουαλέτα υπήρχε ένας στρογγυλός ασημένιος κάδος, τέτοιος με ένα πεντάλ για να ανοίξει το καπάκι. Κοίταξα τον κάδο. Κοίταξε πίσω. Μετά έγινε… κεφάλι. Πάτησα το πεντάλ και το κεφάλι άνοιξε το στόμα του. Ένα τεράστιο ανοιχτό χαμόγελο. Γέλασα, γύρισα. Τώρα και η τουαλέτα έγινε κεφάλι. Το κεφάλι ήταν το άνοιγμά του, οι μεντεσέδες του καθίσματος ήταν τα διαπεραστικά ασημένια μάτια του. Έλεγε, “Αααχ”»!

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις