Παρασκευή, 29 Μαρ.
22oC Αθήνα

Πρίγκιπας Χάρι: Αποκάλυψε στο βιβλίο του τι είπε στη σορό της γιαγιάς του, βασίλισσας Ελισάβετ

Πρίγκιπας Χάρι: Αποκάλυψε στο βιβλίο του τι είπε στη σορό της γιαγιάς του, βασίλισσας Ελισάβετ

Ο Πρίγκιπας Χάρι αναφέρθηκε στο βιβλίο του «Spare» και στα συγκινητικά λόγια που είπε στη σορό της βασίλισσας Ελισάβετ. Ο Χάρι έδειξε έτσι ότι μπορεί να μην είχε και τις καλύτερες σχέσεις με τη γιαγιά του όσο εκείνη ζούσε, αλλά μετά τον θάνατό της κάτι τον άλλαξε.

Ο πρίγκιπας Χάρι περιέγραψε ανάμεσα στα άλλα στο βιβλίο του τα λόγια που είπε στην βασίλισσα Ελισάβετ, όταν βρέθηκε μπροστά στη σορό της.

Ο Δούκας του Σάσεξ ταξίδεψε στο Μπαλμόραλ για να δει τη γιαγιά του στις 8 Σεπτεμβρίου του περασμένου έτους. Πήγε εκεί για να προλάβει να τη δει ζωντανή, διότι φαινόταν πλέον ότι η υγεία της είχε πάρει την κατιούσα και το τέλος ήταν πια πολύ κοντά. Ο Πρίγκιπας Χάρι δεν πρόλαβε να τη δει ζωντανή. Έφτασε όταν πλέον η βασίλισσα Ελισάβετ είχε πεθάνει.

Η εφημερίδα Sun ανέφερε ότι ο Πρίγκιπας Χάρι έγραψε στο βιβλίο του πως πήγε κοντά στη σορό της και ψιθύρισε ότι: «Θα είναι ευτυχισμένη, διότι θα ξαναβρεθεί με τον Πρίγκιπα Φίλιππο». Ο σύζυγος της βασίλισσας Ελισάβετ και παππούς του Χάρι είχε φύγει από τη ζωή ένα χρόνο πριν σε ηλικία 99 ετών.

Ο Πρίγκιπας Χάρι αποκάλυψε επίσης στο βιβλίο ότι «θαύμαζε» τη γιαγιά του, διότι «εκπλήρωσε τα καθήκοντά της μέχρι το τέλος». Και το είπε αναφερόμενος στη συμμετοχή της στους εορτασμούς για το Πλατινένιο Ιωβηλαίο της παρά τα τεράστια προβλήματα υγείας που είχε.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις