Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ: Δεν θα έλεγα ότι ήταν καταδίωξη λέει ο ταξιτζής που τους μετέφερε

Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ: Δεν θα έλεγα ότι ήταν καταδίωξη λέει ο ταξιτζής που τους μετέφερε

Άσχημες μνήμες ξύπνησε η «άγρια» καταδίωξη του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ από παπαράτσι επί δύο ώρες στο Μανχάταν. Ωστόσο, τα πράγματα δεν φαίνεται να ήταν όσο τραγικά τα περιέγραψε εκπρόσωπος του ζευγαριού.

Τόσο η αστυνομία της Νέας Υόρκης όσο και ο οδηγός ταξί που μετέφερε τον πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ, έδωσαν μια διαφορετική εκδοχή της «καταδίωξης»

Αρχικά ο Χάρι και η Μέγκαν μπήκαν στο αυτοκίνητο της ασφάλειας τους. Ωστόσο, εξαιτίας των παπαράτσι, κατέληξαν να οδηγούν σε κύκλους επί μία ώρα. 

Στη συνέχεια οι Χάρι και Μέγκαν άλλαξαν αυτοκίνητο μπαίνοντας σε ένα ταξί, με τον οδηγό του να δηλώνει σε αμερικανικά μέσα ότι κλήθηκε για να πάρει το ζευγάρι, μαζί με την μητέρα της Μέγκαν και έναν άνδρα της ασφάλειάς τους. 

Όπως είπε η διαδρομή κράτησε μόλις δέκα λεπτά καθώς το ζευγάρι ζήτησε να μεταφερθεί στο αστυνομικό τμήμα του Μανχάταν. 

Ο ταξιτζής σημείωσε στα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης ότι τουλάχιστον έξι παπαράτσι περικύκλωσαν το όχημά του όταν είχαν κολλήσει πίσω από ένα απορριμματοφόρο.

«Ποτέ δεν ένιωσα ότι κινδύνευα. Δεν ήταν σαν κυνηγητό με αυτοκίνητα σε ταινία», είπε ο οδηγός ταξί. «Ήταν ήσυχοι και έδειχναν να φοβούνται, αλλά είναι η Νέα Υόρκη είναι ασφαλής».

Σε ερώτηση σχετικά με τα όσα ισχυρίστηκε το ζευγάρι για μία «σχεδόν καταστροφική καταδίωξη» είπε: «Δεν νομίζω ότι είναι αλήθεια, νομίζω ότι όλα αυτά είναι υπερβολικά».

 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις