Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ: Φωτογραφίζονται λίγες ημέρες μετά την επίσημη φωτογράφιση της βασιλικής οικογένειας

Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ: Φωτογραφίζονται λίγες ημέρες μετά την επίσημη φωτογράφιση της βασιλικής οικογένειας

Λίγες μόνο μέρες μετά τη δημοσίευση μιας επίσημης φωτογραφίας της βασιλικής οικογένειας, ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ δημοσίευσαν νέες φωτογραφίες τους. Το ζευγάρι παρακολούθησε τη σύνοδο, One Young World, για ηγέτες νεολαίας στο Μάντσεστερ τον περασμένο μήνα και φωτογραφήθηκε εκεί.

Η πρώτη εικόνα δείχνει τη Μέγκαν Μαρκλ με μια κόκκινη μπλούζα και ένα ασορτί παντελόνι με ένα χοντρό χρυσό δαχτυλίδι και σκουλαρίκια. Η δούκισσα κοιτά την κάμερα και κρατά το χέρι του πρίγκιπα Χάρι. Ο δούκας στέκεται πίσω της, χαμογελώντας, φορώντας ένα μαύρο κοστούμι και γραβάτα. 

Στη δεύτερη εικόνα, το ζευγάρι στέκεται το ένα δίπλα στο άλλο, δίπλα στην κάμερα, πιασμένοι χέρι-χέρι και κοιτάζουν έξω από ένα παράθυρο το κοινό. 

Οι φωτογραφίες τους τραβήχτηκαν από τον φωτογράφο διασημοτήτων, Misan Harriman, διευθυντή του Southbank Center και φίλο του ζευγαριού που έχει τραβήξει φωτογραφίες διασημοτήτων όπως η Rihanna, ο Stormzy, ο Tom Cruise και ο Giorgio Armani. 

Τα δημοσίευσε στο διαδίκτυο χθες το βράδυ, λίγες μέρες μετά την κυκλοφορία ενός επίσημου πορτρέτου των αποκαλούμενων «New Fab Four», δηλαδή του Βασιλιά Καρόλου, της συζύγου του αλλά και του Πρίγκιπα και της Πριγκίπισσας της Ουαλίας. 

Μετά την αποχώρηση των Σάσεξ από τη Βρετανία και τον θάνατο της Βασίλισσας τον περασμένο μήνα, η εικόνα αυτή τόνισε ότι ο Κάρολος, ο Γουίλιαμ και οι γυναίκες τους θα είναι ο νέος πυρήνας της βασιλικής οικογένειας από εδώ και πέρα.

Δεν υπάρχει καμία ένδειξη ότι ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ προγραμμάτισαν σκόπιμα την κυκλοφορία των εικόνων τους σε μια προσπάθεια να επισκιάσουν αυτές του Βασιλιά, αλλά είναι ενδεικτικό του γεγονότος ότι από τότε που μετακόμισαν στις ΗΠΑ, δεν έχουν συντονίσει τις δραστηριότητές τους με εκείνες άλλων μελών της βασιλικής οικογένειας, με αποτέλεσμα να οδηγούνται σε αρκετές συγκρούσεις. 

 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις