Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Πρίγκιπας Χάρι – Meghan Markle: Όσα δεν έδειξαν οι κάμερες [vids]

πρίγκπας Χάρι Meghan Markle

Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση του αρραβώνα τους, πρίγκιπας Χάρι και Meghan Markle έδωσαν την πρώτη τους κοινή συνέντευξη.

Ευτυχισμένοι και άνετοι, πρίγκιπας Χάρι και Meghan Markle στήθηκαν μπροστά στην κάμερα για την πρώτη τους κοινή συνέντευξη. Με τον γάμο τους να είναι προγραμματισμένος για την Άνοιξη του 2018, ο πρίγκιπας Χάρι και η Meghan Markle έκλεψαν τις εντυπώσεις.

Από τη συνέντευξη δόθηκαν στη δημοσιότητα και πλάνα που δεν παίχτηκαν ποτέ. Ο πρίγκιπας Χάρι και η Meghan Markle φαίνονται να γελούν και να αστειεύονται μεταξύ τους, με τη δημοσιογράφο Mishal Husain και τους ανθρώπους της παραγωγής.

Βρίσκονταν στο Kensington Palace και μπορεί τα μικρόφωνα για τις σκηνές που δεν προβλήθηκαν ποτέ να ήταν απενεργοποιημένα, αλλά γίνεται παραπάνω από εμφανής η αγαπησιάρικη σχέση τους.

Η Meghan Markle αποκάλυψε στην κοινή τους συνέντευξη πώς είπε αμέσως το πολυπόθητο ναι στον πρίγκιπα Χάρι. Πριν καν μάλιστα ολοκληρώσει την πρόταση γάμου. Ο πρίγκιπας Χάρι γονάτισε ενώ ετοίμαζαν ψητό κοτόπουλο για δείπνο. Ο πρίγκιπας Χάρι σημείωσε ότι ήταν γραφτό να συναντηθούν και να ερωτευτούν. “Τα αστέρια ήταν ευθυγραμμισμένα. Όλα ήταν τέλεια”.

«Νταϊάνα και Meghan Markle θα γίνονταν οι καλύτερες φίλες»

Περιέγραψε πως αυτή “η όμορφη γυναίκα απλά τρύπωσε στη ζωή μου και τρύπωσα στη ζωή της”. Ανέφερε μάλιστα πως η Meghan Markle και η αδικοχαμένη μητέρα του πριγκίπισσα Νταϊάνα θα γίνονταν οι καλυτερες φίλες.

Η Meghan Markle δήλωσε ότι δεν περίμενε ο πρίγκιπας Χάρι να ολοκληρώσει την πρόταση γάμου για να πει το ναι. “Ήταν τόσο γλυκό, φυσικό και πολύ ρομαντικό”. Οι δυο τους γνωρίστηκαν σε blind date που τους κανόνισε κοινή τους φίλη και προσπαθούσαν να βλέπονται ανά δύο εβδομάδες.

“Ερωτεύτηκα με τη Meghan τόσο απίστευτα γρήγορα. Όλα τα αστέρια ήταν ευθυγραμμισμένα. Όλα ήταν απλά τέλεια. Αυτή η όμορφη γυναίκα απλά τρύπωσε στη ζωή μου και τρύπωσα στη ζωή της”. Τέσερις εβδομάδες μετά τη γνωριμία τους, ο πρίγκιπας Χάρι έπεισε τη Meghan Markle να πάει μαζί του διακοπές στη Botswana. “Κάναμε κάμπινγκ κάτω από τα αστέρια. Ήταν απολύτως φανταστικό”.

Η Meghan Markle, όπως ανέφεραν, έχει ήδη συναντήσει αρκετές φορές τη βασίλισσα Ελισάβετ. Η Αμερικανίδα ηθοποιός περιέγραψε μάλιστα τη βασίλισσα Ελισάβετ ως “απίστευτη γυναίκα”. Ο πρίγκιπας Χάρι μάλιστα, όπως αποκάλυψε, ζήτησε την άδεια και των δύο γονιών της για να την παντρευτεί. Δεν έχει γνωρίσει ακόμα τον πατέρα της Thomas, αλλά έχουν μιλήσει στο τηλέφωνο.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις