Κόσμος

Πρίγκιπας Χάρι – Μέγκαν Μαρκλ: «Φωτιά» τα στοιχήματα για το όνομα της κόρης τους

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ εντός των ημερών αναμένεται να γίνουν γονείς για δεύτερη φορά. Οι θαυμαστές των Σάσεξ λοιπόν σε Βρετανία και ΗΠΑ μετρούν αντίστροφα για τον ερχομό του νέου μέλους της οικογένειας και βάζουν στοιχήματα για το ποιο θα είναι τελικά το όνομα του. 

Η εγκυμοσύνη της Μέγκαν Μαρκλ ανακοινώθηκε στις 14 Φεβρουαρίου με μια ασπρόμαυρη φωτογραφία που τραβήχτηκε εξ αποστάσεως μέσω iPad από τον φωτογράφο και φίλο του ζευγαριού, Μίσαν Χάριμαν (Misan Harriman). Το φύλο όμως το αποκάλυψαν κατά την διάρκεια της συνέντευξή τους στην Όπρα. «Ευγνώμων, έχοντας ένα παιδί, ένα ή δύο του ίδιου φύλου θα ήταν καταπληκτικό, αλλά να έχουμε ένα αγόρι και μετά ένα κορίτσι… τι άλλο μπορείς να ζητήσεις;» είχε πει, μεταξύ άλλων ο πρίγκιπας Χάρι. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Misan Harriman (@misanharriman)

«Φωτιά» τα στοιχήματα για το όνομα του μωρού

Στο μεταξύ τα γραφεία στοιχημάτων έχουν πάρει φωτιά για το πώς ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ θα ονομάσουν το κοριτσάκι τους. Σύμφωνα με το Ladbrokes πολύ πιθανόν είναι να το κοριτσάκι να το Philippa προς τιμήν του δούκα του Εδιμβούργου που πέθανε τον Απρίλιο, αλλά και γιατί η γέννηση της συμπίπτει κοντά χρονικά με τα γενέθλια του ( σ.σ. ο πρίγκιπας Φίλιππος είχε γενέθλια στις 10 Ιουνίου). Επίσης, μαυριτανικής καταγωγής Philippa Hainault ήταν σύζυγος του βασιλιά Εδουάρδου III και η πρώτη «μαύρη» βασίλισσα της Αγγλίας. Η Philippa, που έζησε στον 14ο αιώνα, θεωρείται μια από τις δημοφιλέστερες και πιο φιλελεύθερες βασίλισσες στην αγγλική ιστορία και είναι θαμμένη στο Κάστρο των Γουίντσορ. Μάλιστα, σε αυτό το σενάριο οι πληροφορίες αναφέρουν ότι την μικρή σκέφτονται να την φωνάζουν «Pip».

Σύμφωνα με το William Hill, ένα βρετανικό ιστότοπο στοιχημάτων ιπποδρομιών και ποδοσφαίρου, ανάμεσα στα πιθανά ονόματα είναι τα Alexandra, Alice, Elizabeth, Grace και Daisy, ενώ το Diana φαίνεται επικρατέστερο ως middle name τουλάχιστον.

Πάντως, σε συνέντευξή τους το 2019, ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ ότι τα ονόματα Amy και το Lily ήταν επίσης «υπό σκέψη» αν το δεύτερο παιδί τους ήταν κορίτσι.

Με πληροφορίες από Daily Mail

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ιταλία: 500 επιπλέον στρατιώτες στο Μιλάνο αλλά χωρίς διευρυμένες δικαιοδοσίες – Βιομετρική αναγνώριση με AI για διαδηλωτές με καλυμμένο πρόσωπο
Η προληπτική προσαγωγή στο αστυνομικό τμήμα πριν από τις διαδηλώσεις θα μπορεί να επεκταθεί σε ανηλίκους αλλά και «σε όποιον έχει δημιουργήσει προβλήματα στη δημόσια ασφάλεια, σε χώρους μεγάλης προσέλευσης»
REUTERS
Ιράν: «Δεν θα φύγει ούτε γραμμάριο εμπλουτισμένου ουρανίου από τη χώρα» – Οι όροι για διάλογο με τις ΗΠΑ
Οι ΗΠΑ ζητούν την άμεση απομάκρυνση των αποθεμάτων , ενώ η Τεχεράνη επιμένει ότι οποιαδήποτε διαδικασία μείωσης του εμπλουτισμού πρέπει να πραγματοποιηθεί εντός της χώρας
Ιράν
Συνελήφθησαν ξανά οι δύο ύποπτοι για το περιστατικό στο Φέρφορντ στη Βρετανία για βοήθεια στις ιρανικές μυστικές υπηρεσίες
Η αστυνομία είχε ειδοποιηθεί για τρία ύποπτα οχήματα κοντά στην αμερικανική αεροπορική βάση την 27η Σεπτεμβρίου - στη συνέχεια κηρύχθηκε σοβαρό περιστατικό και δεκάδες σπίτια εκκενώθηκαν
REUTERS