Κόσμος

Πρίγκιπας Χάρι – Μέγκαν Μαρκλ: «Φωτιά» τα στοιχήματα για το όνομα της κόρης τους

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ εντός των ημερών αναμένεται να γίνουν γονείς για δεύτερη φορά. Οι θαυμαστές των Σάσεξ λοιπόν σε Βρετανία και ΗΠΑ μετρούν αντίστροφα για τον ερχομό του νέου μέλους της οικογένειας και βάζουν στοιχήματα για το ποιο θα είναι τελικά το όνομα του. 

Η εγκυμοσύνη της Μέγκαν Μαρκλ ανακοινώθηκε στις 14 Φεβρουαρίου με μια ασπρόμαυρη φωτογραφία που τραβήχτηκε εξ αποστάσεως μέσω iPad από τον φωτογράφο και φίλο του ζευγαριού, Μίσαν Χάριμαν (Misan Harriman). Το φύλο όμως το αποκάλυψαν κατά την διάρκεια της συνέντευξή τους στην Όπρα. «Ευγνώμων, έχοντας ένα παιδί, ένα ή δύο του ίδιου φύλου θα ήταν καταπληκτικό, αλλά να έχουμε ένα αγόρι και μετά ένα κορίτσι… τι άλλο μπορείς να ζητήσεις;» είχε πει, μεταξύ άλλων ο πρίγκιπας Χάρι. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Misan Harriman (@misanharriman)

«Φωτιά» τα στοιχήματα για το όνομα του μωρού

Στο μεταξύ τα γραφεία στοιχημάτων έχουν πάρει φωτιά για το πώς ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ θα ονομάσουν το κοριτσάκι τους. Σύμφωνα με το Ladbrokes πολύ πιθανόν είναι να το κοριτσάκι να το Philippa προς τιμήν του δούκα του Εδιμβούργου που πέθανε τον Απρίλιο, αλλά και γιατί η γέννηση της συμπίπτει κοντά χρονικά με τα γενέθλια του ( σ.σ. ο πρίγκιπας Φίλιππος είχε γενέθλια στις 10 Ιουνίου). Επίσης, μαυριτανικής καταγωγής Philippa Hainault ήταν σύζυγος του βασιλιά Εδουάρδου III και η πρώτη «μαύρη» βασίλισσα της Αγγλίας. Η Philippa, που έζησε στον 14ο αιώνα, θεωρείται μια από τις δημοφιλέστερες και πιο φιλελεύθερες βασίλισσες στην αγγλική ιστορία και είναι θαμμένη στο Κάστρο των Γουίντσορ. Μάλιστα, σε αυτό το σενάριο οι πληροφορίες αναφέρουν ότι την μικρή σκέφτονται να την φωνάζουν «Pip».

Σύμφωνα με το William Hill, ένα βρετανικό ιστότοπο στοιχημάτων ιπποδρομιών και ποδοσφαίρου, ανάμεσα στα πιθανά ονόματα είναι τα Alexandra, Alice, Elizabeth, Grace και Daisy, ενώ το Diana φαίνεται επικρατέστερο ως middle name τουλάχιστον.

Πάντως, σε συνέντευξή τους το 2019, ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ ότι τα ονόματα Amy και το Lily ήταν επίσης «υπό σκέψη» αν το δεύτερο παιδί τους ήταν κορίτσι.

Με πληροφορίες από Daily Mail

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ιταλία: 13χρονος μαθητής μαχαίρωσε καθηγήτρια σε σχολείο της Ρώμης και προσπάθησε να κάνει live stream
Ο ανήλικος δράστης πρώτα επιτέθηκε στην καθηγήτρια με σπρέι πιπεριού και στην συνέχεια την μαχαίρωσε - Η γυναίκα μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο και δεν κινδυνεύει η ζωή της
Αστυνομικοί στην Ιταλία
Βασιλιάς Κάρολος: Σχέδια για την κηδεία 200 εκατ. δολαρίων και τη διαδοχή του – Δημοσίευμα υποστηρίζει ότι έχει «μήνες ζωής»
Ο Κάρολος διαγνώστηκε με καρκίνο στις αρχές του 2024 και συνεχίζει να υποβάλλεται σε θεραπεία - Το δημοσίευμα υποστηρίζει ότι ο 77χρονος μονάρχης έχει εμφανιστεί το τελευταίο διάστημα εμφανώς καταβεβλημένος
Ο Βασιλιάς Κάρολος 10