Κόσμος

Πρίγκιπας Χάρι – Μέγκαν Μαρκλ: «Φωτιά» τα στοιχήματα για το όνομα της κόρης τους

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ εντός των ημερών αναμένεται να γίνουν γονείς για δεύτερη φορά. Οι θαυμαστές των Σάσεξ λοιπόν σε Βρετανία και ΗΠΑ μετρούν αντίστροφα για τον ερχομό του νέου μέλους της οικογένειας και βάζουν στοιχήματα για το ποιο θα είναι τελικά το όνομα του. 

Η εγκυμοσύνη της Μέγκαν Μαρκλ ανακοινώθηκε στις 14 Φεβρουαρίου με μια ασπρόμαυρη φωτογραφία που τραβήχτηκε εξ αποστάσεως μέσω iPad από τον φωτογράφο και φίλο του ζευγαριού, Μίσαν Χάριμαν (Misan Harriman). Το φύλο όμως το αποκάλυψαν κατά την διάρκεια της συνέντευξή τους στην Όπρα. «Ευγνώμων, έχοντας ένα παιδί, ένα ή δύο του ίδιου φύλου θα ήταν καταπληκτικό, αλλά να έχουμε ένα αγόρι και μετά ένα κορίτσι… τι άλλο μπορείς να ζητήσεις;» είχε πει, μεταξύ άλλων ο πρίγκιπας Χάρι. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Misan Harriman (@misanharriman)

«Φωτιά» τα στοιχήματα για το όνομα του μωρού

Στο μεταξύ τα γραφεία στοιχημάτων έχουν πάρει φωτιά για το πώς ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ θα ονομάσουν το κοριτσάκι τους. Σύμφωνα με το Ladbrokes πολύ πιθανόν είναι να το κοριτσάκι να το Philippa προς τιμήν του δούκα του Εδιμβούργου που πέθανε τον Απρίλιο, αλλά και γιατί η γέννηση της συμπίπτει κοντά χρονικά με τα γενέθλια του ( σ.σ. ο πρίγκιπας Φίλιππος είχε γενέθλια στις 10 Ιουνίου). Επίσης, μαυριτανικής καταγωγής Philippa Hainault ήταν σύζυγος του βασιλιά Εδουάρδου III και η πρώτη «μαύρη» βασίλισσα της Αγγλίας. Η Philippa, που έζησε στον 14ο αιώνα, θεωρείται μια από τις δημοφιλέστερες και πιο φιλελεύθερες βασίλισσες στην αγγλική ιστορία και είναι θαμμένη στο Κάστρο των Γουίντσορ. Μάλιστα, σε αυτό το σενάριο οι πληροφορίες αναφέρουν ότι την μικρή σκέφτονται να την φωνάζουν «Pip».

Σύμφωνα με το William Hill, ένα βρετανικό ιστότοπο στοιχημάτων ιπποδρομιών και ποδοσφαίρου, ανάμεσα στα πιθανά ονόματα είναι τα Alexandra, Alice, Elizabeth, Grace και Daisy, ενώ το Diana φαίνεται επικρατέστερο ως middle name τουλάχιστον.

Πάντως, σε συνέντευξή τους το 2019, ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ ότι τα ονόματα Amy και το Lily ήταν επίσης «υπό σκέψη» αν το δεύτερο παιδί τους ήταν κορίτσι.

Με πληροφορίες από Daily Mail

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο Ντόναλντ Τραμπ στάζει φαρμάκι για τους Κλούνεϊ που πήραν γαλλική υπηκοότητα - «Δύο από τους χειρότερους όλων των εποχών στα προγνωστικά»
«Καλά νέα, πηγαίνουν σε μια χώρα με μεγάλη εγκληματικότητα λόγω της καταστροφικής διαχείρισης της μετανάστευσης» ήταν το βιτριολικό σχόλιο του Αμερικανού προέδρου
Ο Τζορτζ Κλούνεϊ και η Αμάλ Αλαμουντίν
Ματωμένη Πρωτοχρονιά στην Ελβετία: Δεκάδες νεκρούς και πάνω από 100 τραυματίες ανακοίνωσε η αστυνομία από την έκρηξη σε μπαρ στο Κραν Μοντανά
Έχουν γεμίσει με τραυματίες από εγκαύματα τα νοσοκομεία - Η περιοχή έχει αποκλειστεί εντελώς, ενώ έχει επιβληθεί και απαγόρευση πτήσεων πάνω από το Κραν- Μοντανά - Η φωτιά εικάζεται ότι ξέσπασε από πυροτεχνήματα και έχει αποκλειστεί η τρομοκρατική ενέργεια
Φωτιά σε μπαρ στο Κραν Μοντανά
Ανανεώθηκε πριν 8 λεπτά
15