Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα

Πρίγκιπας Χάρι – Μέγκαν Μαρκλ: «Οργιάζουν» ξανά οι φήμες για διαζύγιο και επιστροφή του «ασώτου» στη Βρετανία

Πρίγκιπας Χάρι – Μέγκαν Μαρκλ: «Οργιάζουν» ξανά οι φήμες για διαζύγιο και επιστροφή του «ασώτου» στη Βρετανία
Φωτογραφία Αρχείου / Reuters

Η Μέγκαν Μαρκλ προετοιμάζεται να ζητήσει διαζύγιο από τον Πρίγκιπα Χάρι και να πάρει την αποκλειστική επιμέλεια των παιδιών τους ενώ ο ίδιος θα μπορούσε να επιστρέψει στη Βρετανία που θα τον περιμένει με ανοιχτές αγκάλες ως τον «άσωτο πρίγκιπα», δηλώνουν βασιλικοί βιογράφοι και δημοσιογράφοι.

Όπως αναφέρει η Scottish Daily Exrpess, η Μέγκαν Μαρκλ φαίνεται ότι αρχίζει να παίρνει ολοένα και μεγαλύτερες αποστάσεις από τον Πρίγκιπα Χάρι και πιθανότατα ετοιμάζεται να του ζητήσει διαζύγιο και την αποκλειστική επιμέλεια των παιδιών τους, ισχυρίζεται η έμπειρη βασιλική βιογράφος, Άντζελα Λεβίν.

Τις τελευταίες εβδομάδες, σύμφωνα με το σκωτσέζικο μέσο, η προσωπική ζωή του ζευγαριού έχει βρεθεί και πάλι στο επίκεντρο καθώς οι φήμες για διαζύγιο «οργιάζουν» και πάλι. Και αυτό γιατί ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ δεν έκαναν κάποια ανακοίνωση ότι θα γιορτάσουν την επέτειο του γάμου τους στις 19 Μαΐου.

Αυτά δήλωσε η Άντζελα Λεβίν στο GB News, ενώ η Scottish Daily είχε αναφερθεί σε ένα υπερπολυτελές δωμάτιο ξενοδοχείου που νοικιάζει στο Λος Άντζελες ο Πρίγκιπας Χάρι ώστε να απομονώνεται εκεί, όποτε η κατάσταση στο σπίτι του είναι δύσκολη.

Ο «άσωτος πρίγκιπας»

Σύμφωνα πάντα με τη Scottish Daily, η Βρετανία προετοιμάζεται να υποδεχθεί και πάλι τον «άσωτο πρίγκιπά» της με ανοιχτές αγκάλες, καθώς ο Πρίγκιπας Χάρι είναι δυσαρεστημένος με τη ζωή του στις ΗΠΑ και του λείπουν πολλά κομμάτια από τη ζωή του στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Παράλληλα, ο Πρίγκιπας Χάρι ίσως να αντιμετωπίσει και πρόβλημα με την βίζα του για παραμονή στις ΗΠΑ, καθώς οι αποκαλύψεις του στα απομνημονεύματά του «Spare» όπου παραδέχθηκε ότι έχει κάνει χρήση ναρκωτικών, πιθανότατα έχουν δυσχεράνει τη θέση του στην Αμερική.

Η βασιλική δημοσιογράφος Ντέιζι Κάζενς αναφέρει ότι ο Πρίγκιπας Χάρι θα μπορούσε να εγκαταλείψει από μόνος του τις ΗΠΑ και να γυρίσει πίσω στην πατρίδα του. Όμως, πώς θα τον υποδεχθεί η βασιλική οικογένεια;

Μα φυσικά, με ανοιχτές αγκάλες, όπως και ο λαός της Βρετανίας, όπως αναφέρει η βασιλική δημοσιογράφος. Πιστεύει ότι τόσο ο Βασιλιάς Κάρολος όσο και ο Πρίγκιπας Γουίλιαμ θα τον δεχθούν στο Παλάτι του Μπάκιγχαμ, αφού δεν παύουν να είναι οικογένεια.

«Αποκαλώ τον Χάρι άσωτο πρίγκιπα εδώ και χρόνια, νομίζω ότι σίγουρα θα τον δούμε να επιστρέφει κάποια στιγμή στο μέλλον», δήλωσε η βασιλική δημοσιογράφος στο αυστραλιανό Sky News.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις