Κόσμος

Πρίγκιπας Χάρι – Μέγκαν Μαρκλ: Το Παλάτι ζητά να καθυστερήσουν την συνέντευξη στην Όπρα για τον Φίλιππο (pics, vid)

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ, σύμφωνα με βρετανικά ΜΜΕ, κλήθηκαν το βράδυ της Δευτέρας (1/3) την κατάσταση της υγείας του πρίγκιπα Φίλιππου και να καθυστερήσουν την ήδη πολυσυζητημένη συνέντευξή τους στην Όπρα. Ο 99χρονος σύζυγός της βασίλισσας Ελισάβετ και Δούκας του Εδιμβούργου νοσηλεύεται στο νοσοκομείο St. Bartholomew καθώς αντιμετωπίζει πρόβλημα με την καρδιά του.

Σύμφωνα με την βρετανική Τhe Sun, βασιλικές πηγές αναφέρουν ότι στο Μπάκιγχαμ «φοβούνται» στην ιδέα η μαγνητοσκοπημένη συνέντευξη του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ να μεταδοθεί, όσο ο πρίγκιπας Φίλιππος βρίσκεται ακόμα στο νοσοκομείο. 

Από την άλλη, οι Σάσεξ στην Καλιφόρνια φαίνονται προβληματισμένοι μετά τα πρώτα τιζερ της συνέντευξής τους. Αυτό τουλάχιστον μεταδίδουν αμερικανικά ΜΜΕ, καθώς «έπιασαν» Χάρι και Μέγκαν να κάνουν βόλτα στην Santa Barbara. Το ζευγάρι, σύμφωνα με την Daily Mail, συνόδευε η μητέρα της Δούκισσας του Σάσεξ, Ντόρια, και φαίνονταν ιδιαίτερα «προβληματισμένο». 

Σκάνε «βόμβες» στην συνέντευξη;

Μια «πρώτη γεύση» από την συνέντευξη του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ στην Όπρα Γουίνφρι την έχουμε ήδη πάρει από τα πρώτα τίζερ που δόθηκαν στην δημοσιότητα. 

Ο Χάρι, αποκαλύπτει ότι φοβήθηκε ότι η ιστορία θα επαναληφθεί και πως η απόφασή του να εγκαταλείψει την Βασιλική Οικογένεια ήταν απίστευτα σκληρή για τον ίδιο. 

Η Μέγκαν είναι σιωπηλή μέχρι που η Όπρα την ρωτάει πως ήταν η ζωή στο Παλάτι με την ίδια να λέει ότι ήταν σχεδόν αβίωτη.

 Η Όπρα επίσης ακούγεται να λέει απευθυνόμενη στο ζευγάρι μετά την 90λεπτη συνέντευξη: «Είπατε κάποια πολύ σοκαριστικά πράγματα εδώ σήμερα».

Στο τίζερ των 30 δευτερολέπτων που δόθηκε στην δημοσιότητα την Κυριακή ο Χάρι ακούγεται να λέει ότι ανακουφίστηκε που άνοιξε την καρδιά του με την Μέγκαν στο πλευρό του και είπε ότι δεν μπορεί να φανταστεί όλα όσα πέρασε η μητέρα του, Πριγκίπισσα Νταϊάνα.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο:

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ιράν: Επιμένει ο Αραγτσί για την πυρηνική εγκατάσταση στο Φορντό – «Ο αμερικανικός βομβαρδισμός προκάλεσε σοβαρή ζημιά»
Άγνωστη παραμένει η ζημιά που υπέστησαν οι πυρηνικές εγκαταστάσεις - «Προχωράμε σε αξιολόγηση και η σχετική έκθεση θα υποβληθεί στην κυβέρνηση»
Αμπάς Αραγτσί
Ο Λευκός Οίκος επιβεβαιώνει πως οι ΗΠΑ «παγώνουν» τις παραδόσεις όπλων στην Ουκρανία: Ανησυχία για τα αμερικανικά αποθέματα
Ειδικός προβλέπει πως το «πάγωμα» της αμερικανικής βοήθειας θα βλάψει σοβαρά την άμυνα της Ουκρανίας, θα οδηγήσει στον θάνατο μεγαλύτερου αριθμού ουκρανών στρατιωτών και πολιτών αλλά και στην απώλεια περισσότερων εδαφών
Βομβαρδισμένο κτίριο
Οζέλ κατά Ερντογάν: «Είναι αρχηγός χούντας» – Συγκρούσεις με την αστυνομία στο συλλαλητήριο του CHP υπέρ του Ιμάμογλου
«Η σύλληψη του Ιμάμογλου στις 19 Μαρτίου ήταν ένα πραξικόπημα του Ερντογάν» τονίζει ο ηγέτης του Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος (CHP) της αξιωματικής αντιπολίτευσης
Συλλαλητήριο διαμαρτυρίας που διοργάνωσε το Ρεπουμπλικανικό Λαϊκό Κόμμα (CHP), έξω από το Δημαρχείο της Κωνσταντινούπολης υπέρ του Εκρέμ Ιμάμογλου