Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Πρίγκιπας Χάρι – Μέγκαν Μαρκλ: Το Παλάτι ζητά να καθυστερήσουν την συνέντευξη στην Όπρα για τον Φίλιππο (pics, vid)

Πρίγκιπας Χάρι – Μέγκαν Μαρκλ: Το Παλάτι ζητά να καθυστερήσουν την συνέντευξη στην Όπρα για τον Φίλιππο (pics, vid)
Φωτογραφία Αρχείου / Reuters

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ, σύμφωνα με βρετανικά ΜΜΕ, κλήθηκαν το βράδυ της Δευτέρας (1/3) την κατάσταση της υγείας του πρίγκιπα Φίλιππου και να καθυστερήσουν την ήδη πολυσυζητημένη συνέντευξή τους στην Όπρα. Ο 99χρονος σύζυγός της βασίλισσας Ελισάβετ και Δούκας του Εδιμβούργου νοσηλεύεται στο νοσοκομείο St. Bartholomew καθώς αντιμετωπίζει πρόβλημα με την καρδιά του.

Σύμφωνα με την βρετανική Τhe Sun, βασιλικές πηγές αναφέρουν ότι στο Μπάκιγχαμ «φοβούνται» στην ιδέα η μαγνητοσκοπημένη συνέντευξη του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ να μεταδοθεί, όσο ο πρίγκιπας Φίλιππος βρίσκεται ακόμα στο νοσοκομείο. 

Από την άλλη, οι Σάσεξ στην Καλιφόρνια φαίνονται προβληματισμένοι μετά τα πρώτα τιζερ της συνέντευξής τους. Αυτό τουλάχιστον μεταδίδουν αμερικανικά ΜΜΕ, καθώς «έπιασαν» Χάρι και Μέγκαν να κάνουν βόλτα στην Santa Barbara. Το ζευγάρι, σύμφωνα με την Daily Mail, συνόδευε η μητέρα της Δούκισσας του Σάσεξ, Ντόρια, και φαίνονταν ιδιαίτερα «προβληματισμένο». 

Σκάνε «βόμβες» στην συνέντευξη;

Μια «πρώτη γεύση» από την συνέντευξη του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ στην Όπρα Γουίνφρι την έχουμε ήδη πάρει από τα πρώτα τίζερ που δόθηκαν στην δημοσιότητα. 

Ο Χάρι, αποκαλύπτει ότι φοβήθηκε ότι η ιστορία θα επαναληφθεί και πως η απόφασή του να εγκαταλείψει την Βασιλική Οικογένεια ήταν απίστευτα σκληρή για τον ίδιο. 

Η Μέγκαν είναι σιωπηλή μέχρι που η Όπρα την ρωτάει πως ήταν η ζωή στο Παλάτι με την ίδια να λέει ότι ήταν σχεδόν αβίωτη.

 Η Όπρα επίσης ακούγεται να λέει απευθυνόμενη στο ζευγάρι μετά την 90λεπτη συνέντευξη: «Είπατε κάποια πολύ σοκαριστικά πράγματα εδώ σήμερα».

Στο τίζερ των 30 δευτερολέπτων που δόθηκε στην δημοσιότητα την Κυριακή ο Χάρι ακούγεται να λέει ότι ανακουφίστηκε που άνοιξε την καρδιά του με την Μέγκαν στο πλευρό του και είπε ότι δεν μπορεί να φανταστεί όλα όσα πέρασε η μητέρα του, Πριγκίπισσα Νταϊάνα.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο:

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις