Κυριακή, 28 Απρ.
24oC Αθήνα

Πρίγκιπας Χάρι: Νοσταλγεί το Ηνωμένο Βασίλειο και σκέφτεται τη μετακόμιση – Σε σοκ η Μέγκαν

Πρίγκιπας Χάρι: Νοσταλγεί το Ηνωμένο Βασίλειο και σκέφτεται τη μετακόμιση – Σε σοκ η Μέγκαν
Reuters


Η Μέγκαν Μαρκλ εμφανίζεται σοκαρισμένη από την επιθυμία του πρίγκιπα Χάρι να μετακομίσουν οικογενειακώς στο Ηνωμένο Βασίλειο μετά τη διάγνωση του βασιλιά Καρόλου με καρκίνο.

Μπορεί να έχουν περάσει τέσσερα χρόνια από τότε που ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ πήραν την απόφαση να παραιτηθούν από τα βασιλικά τους καθήκοντα και να αφήσουν το Ηνωμένο Βασίλειο για τις ΗΠΑ, αλλά φαίνεται του λείπει το πατρικό του.

«Σχεδιάζει να πάρει την οικογένειά του πίσω στην Αγγλία», φέρεται να είπε μια πηγή στο αμερικανικό περιοδικό Life and Style.

«Όταν το είπε στη Μέγκαν σοκαρίστηκε. Δεν μπορεί να πιστέψει ούτε ότι το σκέφτεται» συμπλήρωσε η πηγή στο περιοδικό.

Το λαμπερό ζευγάρι ζει στο Μοντεσίτο στην Καλιφόρνια με τα παιδιά του πρίγκιπα Άρτσι και πριγκίπισσα Λίλιμπετ.

Οι σκέψεις του πρίγκιπα Χάρι, σύμφωνα με πηγή που επικαλείται η Express, έρχονται στο φως της δημοσιότητας ένα μήνα αφότου ο βασιλιάς Κάρολος διαγνώστηκε με καρκίνο και αναπτερώθηκαν οι ελπίδες για επανένωση της βασικής οικογένειας μετά το ταξίδι Χάρι στο Λονδίνο για να βρεθεί στο πλευρό, αν και διήρκησε μόλις ένα 24ωρο.

Μιλώντας στο Good Morning America, ο πρίγκιπας Χάρι επισήμανε πως σε όλες τις οικογένειες η δύναμη της επανένωσης είναι κάτι που το βλέπει σε καθημερινή βάση. «Νομίζω ότι οποιαδήποτε ασθένεια φέρνει κοντά τις οικογένειες».

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις