Τρίτη, 23 Απρ.
20oC Αθήνα

Πρίγκιπας Χάρι: Σοκαρισμένη η βασιλική οικογένεια και η Καμίλα από τα όσα τους… έσυρε

Πρίγκιπας Χάρι: Σοκαρισμένη η βασιλική οικογένεια και η Καμίλα από τα όσα τους… έσυρε

Τα όσα… έσυρε ο Πρίγκιπας Χάρι στο βιβλίο του, αλλά και σε συνεντεύξεις που έχει δώσει μέχρι τώρα, στην Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς και στην βασιλική οικογένεια, έχουν σοκάρει το παλάτι, αλλά και ιδιαίτερα τη σύζυγο του βασιλιά Καρόλου.

Πηγές στο Vanity Fair ανέφεραν ότι η βασιλική οικογένεια είναι σοκαρισμένη από τις δηλώσεις του Πρίγκιπα Χάρι και κατά όλων και φυσικά και κατά της Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς και θεωρούν ότι έχει τάσεις εκδικητικότητας και αυτοκαταστροφής.

«Είναι στο δρόμο της αυτοκαταστροφής. Υπάρχει τόση εκδικητικότητα. Η εκλιπούσα βασίλισσα θα είχε λυπηθεί βαθύτατα», είπε μία από τις πηγές αυτές.

Σύμφωνα με άλλο δημοσίευμα, αυτή τη φορά της DailyMail, η Καμίλα «έμεινε έκπληκτη» από τα σχόλια που έκανε σε βάρος της ο πρίγκιπας Χάρι τόσο στο βιβλίο του όσο και στις τηλεοπτικές εμφανίσεις του,

Ο Πρίγκιπας Χάρι… περιποιήθηκε δεόντως την μητριά του, Καμίλα. Ο δούκας του Σάσεξ την χαρακτήρισε «επικίνδυνη» και «κακιά», ενώ όπως αποκαλύπτει στο βιβλίο του ο ίδιος και ο Πρίγκιπας Ουίλιαμ «παρακάλεσαν» τον πατέρα τους να μην την παντρευτεί. Την κατηγορεί επίσης πως τροφοδοτούσε τα μέσα μαζικής ενημέρωσης με πληροφορίες, ελπίζοντας σε περισσότερες θετικές κριτικές για εκείνη.

Ο Πρίγκιπας Χάρι αναφερόμενος στην συνέντευξη της μητέρας του το 1995 στην οποία χαρακτήρισε την Καμίλα ως το «τρίτο πρόσωπο στο γάμο της», είπε ότι μετά από αυτό η βασιλική σύζυγος: «έπρεπε να αποκαταστήσει την εικόνα της».

Ωστόσο, στην εκπομπή «Good Morning America» ο Πρίγκιπας Χάρι… ανέκρουσε πρύμναν και είπε ότι τρέφει «τεράστια» συμπόνια» για την Καμίλα, ότι δεν την βλέπει ως «κακιά μητριά» και επισήμανε ότι «έχουν να μιλήσουν πολύ καιρό».

Παρά τις κριτικές από το παλάτι, πάντως, το βιβλίο του Πρίγκιπα Χάρι «Spare», που ξεκίνησε να κυκλοφορεί από σήμερα… πουλάει σαν τρελό και στα βρετανικά βιβλιοπωλεία υπήρχαν ουρές ακόμα και σήμερα τα ξημερώματα από πολίτες που ήθελαν να το αγοράσουν από νωρίς.

Μέσα σε όλα, δημοσιεύματα ανέφεραν ότι ο Πρίγκιπας Χάρι θα πάρει αμοιβή μαμούθ που ενδέχεται να φτάνει ακόμα και στα 40 εκατ. δολάρια για το βιβλίο του από την εκδοτική του εταιρεία. 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις