Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα

Πριγκίπισσα Σαρλίν: Η συγκινητική ανάρτηση για τα δίδυμα μέσα από το κέντρο θεραπείας

Πριγκίπισσα Σαρλίν: Η συγκινητική ανάρτηση για τα δίδυμα μέσα από το κέντρο θεραπείας

Σε κέντρο θεραπείας εξακολουθεί να βρίσκεται η πριγκίπισσα Σαρλίν του Μονακό, παραμένοντας μακριά από τον σύζυγό της, πρίγκιπα Αλβέρτο, και τα δίδυμα παιδιά τους, Γκαμπριέλα και Ζακ. Η 43χρονη, όπως αποκάλυψε ο πατέρας της, είναι «πολύ ευάλωτη» επειδή έχει υποβληθεί σε «πολλές ιατρικές παρεμβάσεις». 

Παρά τις ιδιαίτερα δύσκολες στιγμές που φαίνεται να περνά, δεν παρέλειψε να ευχηθεί στον Ζακ και την Γκαμπριέλα που είχαν τα γενέθλια τους. Η πριγκίπισσα Σαρλίν του Μονακό έκανε μια ιδιαίτερα τρυφερή ανάρτηση για τα δίδυμα παιδάκια της, δηλώντας ευλογημένη. 

Η 43χρονη πριγκίπισσα του Μονακό πόσταρε φωτογραφίες των παιδιών, τα οποία φορούν τα ίδια πιτζαμάκια και σβήνουν τα κεράκια της τούρτας τους για τα 7α γενέθλιά τους. «Χρόνια πολλά, μωρά μου. Ευχαριστώ τον Θεό για τα δύο υπέροχα παιδιά μου. Αισθάνομαι πραγματικά ευλογημένη. Σας αγαπώ, η μαμά» γράφει στην τρυφερή ανάρτησή της στα social media. 

Δείτε την ανάρτησή της:

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη HSH Princess Charlene (@hshprincesscharlene)

Υπενθυμίζεται ότι η πριγκίπισσα Σαρλίν επέστρεψε στον σύζυγό της και τα δίδυμα παιδιά της στο Μονακό τον περασμένο μήνα, έπειτα από παραμονή 10 μηνών στη γενέτειρά της, τη Νότια Αφρική, ενώ φέρεται να αναρρώνει από μια σειρά χειρουργικών επεμβάσεων στις οποίες υπεβλήθη και μια λοίμωξη του ιγμορείου. Λίγες όμως μέρες μετά την επιστροφή της, η 43χρονη σύζυγος του πρίγκιπα Αλβέρτου σε κέντρο θεραπείας, σε άγνωστη τοποθεσία.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις