Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Πριγκίπισσα Σάρλοτ όπως λέμε… Βασίλισσα Ελισάβετ [pics]

Πριγκίπισσα Σάρλοτ όπως λέμε… Βασίλισσα Ελισάβετ [pics]

Κάθε φωτογραφία της πριγκίπισσας Σάρλοτ είναι και μια απόδειξη του πόσο η κόρη του πρίγκιπα Γουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον μοιάζει με την πρόγιαγιά της, βασίλισσα Ελισάβετ! Η μικρή Σάρλοτ γίνεται τεσσάρων ετών.

Με αφορμή τα τέταρτα γενέθλια της μικρής πριγκίπισσας, η μαμά της, Κέιτ Μίντλετον πήρε (όπως κάνει και με τα τρία παιδιά της) τη φωτογραφική της μηχανή και φωτογράφισε τη Σάρλοτ. Οι φωτογραφίες της 4χρονης πριγκίπισσας δόθηκαν στη δημοσιότητά από το παλάτι του Κένσινγκτον.

«Ο δούκας και η δούκισσα του Κέμπριτζ είναι ευτυχείς που μοιράζονται τρεις νέες φωτογραφίες της πριγκίπισσας Σάρλοτ ενόψει των γενεθλίων της. Οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν τον Απρίλιο από τη δούκισα του Κέμπριτζ στο παλάτι του Κένσινγκτον και στο σπίτι τους στο Νόρφολκ», ανέφερε το μήνυμα στο twitter. Οι φωτογραφίες της μικρής πριγκίπισσας ανέβηκαν και στους άλλους λογαριασμούς των… Κέμπριτζ στα social media.

Για μια ακόμη φορά, οι φωτογραφίες της μικρής Σάρλοτ αποδεικνύουν ότι η κόρη του Γουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον είναι φτυστή η βασίλισσα Ελισάβετ. Από μωρό που ήταν δεν… έχει χάσει την ομοιότητά της με την πρόγιαγιά της.

Οι φωτογραφίες της Σάρλοτ είναι μια… αποθέωση της σκανδαλιάρικης φύσης της μικρής πριγκίπισσας. Είτε ποζάρει με φλοράλ φόρεμα, είτε τρέχει είχε έχει σκαρφαλώσει σε έναν φράχτη, το βλέμμα της είναι παιχνιδιάρικο. Όπως αρμόζει σε ένα παιδί τεσσάρων ετών, δηλαδή.

Η μικρή Σάρλοτ δεν μοιάζει με τον μεγάλο αδερφό της, πρίγκιπα Τζορτζ. Πολλές φορές ο φωτογραφικός φακός την έχει «πιάσει» να χαιρετά τον κόσμο, σε αντίθεση με τον μικρό πρίγκιπα, που είναι πιο ντροπαλός. Και άνθρωποι από το περιβάλλον του πριγκιπικού ζεύγους περιγράφουν τη Σάρλοτ σαν ένα παιδί με ισχυρή προσωπικότητα και αυτοπεποίθηση.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις