Κόσμος

Προεδρικές εκλογές στη Γαλλία: Ο Ολάντ καλεί τους Γάλλους να ψηφίσουν Μακρόν

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο πρώην πρόεδρος της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ κάλεσε σήμερα τους Γάλλους «να ψηφίσουν τον Εμανουέλ Μακρόν» στον δεύτερο γύρο των προεδρικών εκλογών στις 24 Απριλίου.

Ο σοσιαλιστής Ολάντ ζήτησε ψήφος στον Μακρόν και όχι στη Λε Πεν για  «τη συνοχή της Γαλλίας» και «το ευρωπαϊκό της μέλλον».

«Τα θεμελιώδη είναι η Γαλλία και η συνοχή της» καθώς και «το ευρωπαϊκό της μέλλον», δήλωσε ο πρώην πρόεδρος σε συνέντευξη που παραχώρησε στο τηλεοπτικό δίκτυο TF1.

Αναφερόμενος στην υποψήφια της ακροδεξιάς Μαρίν Λεπέν, ο Φρανσουά Ολάντ δήλωσε ότι μπορεί «να αμφισβητήσει τις αρχές μας» και «τις αξίες μας».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Γιατί η κατάληψη του νησιού Χαργκ στο Ιράν θεωρείται «έσχατη λύση» για τον Τραμπ – Τι λένε κορυφαίοι αξιωματούχοι
Πεντάγωνο και ο Λευκός Οίκος έχουν θεωρήσει οποιαδήποτε κίνηση για την κατάληψη του νησιού Χαργκ ως επιλογή «τελικού σταδίου», που θα μπορούσε να αλλάξει την ισορροπία του πολέμου, αλλά με υψηλό κόστος
EUROPEAN UNION