Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Πρόεδρος ΗΠΑ… Αντζελίνα Τζολί; Το κόμμα που υποστηρίζει

Πρόεδρος ΗΠΑ… Αντζελίνα Τζολί; Το κόμμα που υποστηρίζει
φωτογραφία: αρχείο ΑΠΕ - ΜΠΕ

Πρόεδρος ΗΠΑ Αντζελίνα Τζολί; Την πιθανότητα να κατέβει στην πολιτική άφησε ανοιχτό η σταρ του Χόλιγουντ, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής συνέντευξης στην εκπομπή του BBC, Today.

Συγκεκριμένα, η Αντζελίνα Τζολί δήλωσε ότι δεν θα σκεφτόταν μία τέτοια προοπτική πριν από 20 χρόνια, όμως σήμερα είναι διατεθειμένη να “πάει όπου την χρειάζονται”.

Η πρέσβειρα Καλής Θέλησης της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες είναι δραστήρια σε πληθώρα κοινωνικών ζητημάτων, όπως το προσφυγικό, η σεξουαλική βία και η προστασία του περιβάλλοντος.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης με τον παρουσιαστή Τζάστιν Ουέμπ, η Τζολί εξέφρασε τις απόψεις της για τα παραπάνω ζητήματα, καθώς και για τις αμερικανικές πολιτικές εξελίξεις.

Στο ερώτημα του παρουσιαστή σχετικά με το αν μία μέρα θα διεκδικήσει το προεδρικό αξίωμα των ΗΠΑ, η Αμερικανίδα ηθοποιός απάντησε χαρακτηριστικά: “Αν με ρωτούσατε κάτι τέτοιο πριν από 20 χρόνια, θα γελούσα… πάντα λέω ότι θα πήγαινα όπου με χρειάζονταν, ωστόσο δεν ξέρω αν κάνω για την πολιτική… όμως, από την άλλη, έχω αστειευτεί και για το ότι δεν ξέρω αν έχω αφήσει έναν σκελετό στη ντουλάπα μου”.

Επιπλέον, τόνισε και την εμπειρία της στο να δουλεύει με κυβερνήσεις και στρατιωτικές αρχές. “Ακόμη, είμαι ικανή στο να δουλεύω με κυβερνήσεις και στρατούς, έτσι βρίσκομαι σε μία πολύ ενδιαφέρουσα θέση όσον αφορά την περάτωση πολλών πραγμάτων”, προσέθεσε χαρακτηριστικά. Ωστόσο, τόνισε ότι “προς το παρόν” θα παραμείνει “ήσυχη”.

Παρ’ όλα αυτά, όταν ο δημοσιογράφος τη ρώτησε αν αυτό σημαίνει ότι θα βρίσκεται στη λίστα των 30 ή 40 Δημοκρατικών που θα διεκδικήσουν το χρίσμα του κόμματος για τις επόμενες προεδρικές εκλογές, δεν είπε όχι, απαντώντας χαρακτηριστικά “ευχαριστώ”.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις