Κόσμος

Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου: Θα χρειαστούν μέτρα για το πετρέλαιο ακόμα και για το αέριο

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Αυτός ο πόλεμος είναι μια ανθρώπινη τραγωδία, υπογράμμισε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Σαρλ Μισέλ, μιλώντας στην ολομέλεια του ΕΚ στο Στρασβούργο.

Ο Σαρλ Μισέλ τόνισε ότι το νέο πακέτο κυρώσεων περιλαμβάνει απαγόρευση στις εισαγωγές άνθρακα και προσέθεσε ότι «μέτρα σε πετρέλαιο ή ακόμη και το αέριο θα χρειαστούν επίσης αργά ή γρήγορα».

Επίσης, ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου επισήμανε ότι πρέπει να κλείσουν τα κενά που υπάρχουν στις ήδη αποφασισμένες κυρώσεις, ενώ υπογράμμισε ότι «πρέπει να κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να σταματήσουν αυτές οι φρικαλεότητες».

«Δεν πρόκειται για ειδική επιχείρηση, αλλά για εγκλήματα πολέμου. Δεν θα γυρίσουμε την πλάτη, θα κοιτάξουμε την πραγματικότητα στα μάτια», δήλωσε ο κ. Μισέλ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Οι πρωθυπουργοί  φεύγουν, ο Λάρι μένει: Η διάσημη γάτα της Ντάουνινγκ Στριτ υποδέχτηκε τον Άντι  Μπέρναμ
Εγκαταστάθηκε στην Ντάουνινγκ Στριτ τον Φεβρουάριο του 2011, έχει γίνει ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα... «στελέχη» της βρετανικής πολιτικής σκηνής, αν και έχει... διώξει πολλούς πρωθυπουργούς
Ο Λάρι, η διάσημη γάτα της Ντάουνινγκ Στριτ
Οι Φρουροί της Επανάστασης χτύπησαν αμερικανική βάση στην Ιορδανία – Αναφορές για νεκρούς
Ανέφεραν ότι κατέστρεψαν ένα σύστημα ραντάρ αντιπυραυλικής άμυνας και ένα μαχητικό αεροσκάφος F-15 μέσα σε ένα καταφύγιο κατά τη διάρκεια πυραυλικής επίθεσης σε στρατιωτική βάση
Φωτογραφία αρχείου Reuters