Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Πρώην μοντέλο του Playboy ισχυρίζεται ότι ο Andrew Tate ήθελε να την παρασύρει στο κρησφύγετό του

Πρώην μοντέλο του Playboy ισχυρίζεται ότι ο Andrew Tate ήθελε να την παρασύρει στο κρησφύγετό του

Ένα πρώην μοντέλο του Playboy δήλωσε στους φίλους της πως ότι Άντριου Τέιτ προσπάθησε να την παρασύρει στο ρουμανικό του κρησφύγετο. Πρόκειται για την 32χρονη Carla Howe, η οποία αισθάνεται ότι γλίτωσε από τύχη μετά τη σύλληψη του influencer.

Ο influencer, πρώην πρωταθλητής του kick-boxing, που κρατείται στη Ρουμανία στο πλαίσιο έρευνας για εμπορία ανθρώπων και βιασμό, ισχυρίζεται ότι είναι «τρισεκατομμυριούχος».

Το μοντέλο μετά τις αποκαλύψεις είναι, όπως λέει, τρομοκρατημένο, καθώς αποκαλύφθηκαν όλες αυτές οι συγκλονιστικές λεπτομέρειες και για το πώς οι ρουμανικές εισαγγελικές αρχές ερευνούν τέσσερις υπόπτους, που φέρονται να κρατούσαν έξι γυναίκες ως φυλακισμένες στο συγκεκριμένο μέρος. 

Οι εισαγγελείς στη Ρουμανία λένε ότι τα αδέρφια φαίνεται να στρατολόγησαν τις γυναίκες στα social media και να τις έπεισαν να ταξιδέψουν στο μυστικό του εξοχικό στο Βουκουρέστι, αξίας 600.000 λιρών. 

Το μοντέλο είπε στους φίλους της πως πιστεύει ότι μπορεί να ήταν ένα από τα υποψήφια θύματα, καθώς η τακτική είχε μια ανατριχιαστική ομοιότητα με τον τρόπο που οι Ρουμάνοι εισαγγελείς ισχυρίζονται ότι ο Τέιτ και ο αδελφός του προσπάθησαν να συνάψουν σχέση με τα θύματα. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Carla Howe (@carlahoweofficial)

«Ήθελε να πάω στη Ρουμανία και μπήκα στον πειρασμό. Με κάνει να σκέφτομαι τώρα πώς θα μπορούσε να έχει εξελιχθεί όλο αυτό. Πιθανότατα θα κατέληγα να μη βγαίνω ποτέ από το σπίτι», είπε η ίδια. 

Η Carla Howe εκμυστηρεύτηκε πώς ο Άντριου Τέιτ της είχε κάνει κομπλιμέντα, ενώ της είχε στείλει και ρομαντικά μηνύματα, ενώ αργότερα έγινε πολύ πιο επιθετικός. Προσπάθησε μάλιστα να της απαγορεύσει να πάει διακοπές στην Ισπανία με μια φίλη της και επέμενε ότι έπρεπε να τον «υπακούει».

Τελικά, δεν ταξίδεψε εκεί, καθώς η επικοινωνία τους σταμάτησε απότομα, όταν η πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης τον απέκλισε.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις