Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Πρώην Playmate για Τραμπ: Κάναμε σεξ για ένα χρόνο – «Συγγνώμη Μελάνια» [vids]

Πρώην Playmate για Τραμπ: Κάναμε σεξ για ένα χρόνο – «Συγγνώμη Μελάνια» [vids]

Μετά τη Στόρμι Ντάνιελς, μια πρώην Playmate υποστηρίζει ότι είχε σχέση ενός χρόνου με τον Ντόναλντ Τραμπ που ξεκίνησε 3 μήνες μετά τη γέννηση του γιου του με τη Μελάνια.

Η Karen McDougal έδωσε την πρώτη τηλεοπτική της συνέντευξη στο CNN. Μίλησε για τη σχέση της με τον Ντόναλντ Τραμπ και ζήτησε συγγνώμη από τη Μελάνια.

Με το να μιλήσει δημόσια, η Karen McDougal αγνόησε τους νομικούς κινδύνους που σχετίζονται με μια συμφωνία 150.000 δολαρίων που είχε υπογράψει λίγο πριν από τις εκλογές του 2016. Στην πραγματικότητα είχαν αγοράσει τη σιωπή της.

Στη συνέντευξή της αποκάλυψε λεπτομέρειες για τη σχέση της με τον Ντόναλν Τραμπ. Είπε πως είχαν κάνει σεξ δεκάδες φορές. Η Karen McDougal αποκάλυψε ότι στη διάρκεια της σχέσης τους την πήρε στο σπίτι του ζευγαριού στο Μανχάταν, στον Πύργο Τραμπ.

Η προσπάθεια φίμωσης για το καλό του Τραμπ

Ο Ντόναλντ Τραμπ περιέγραψε ένα δωμάτιο ως το δωμάτιο της Μελάνια, λέγοντάς της πως της αρέσει να περνά χρόνο μόνη της εκεί. Αγόρασαν τα δικαιώματα της ιστορίας της Karen McDougal τον Αύγουστο του 2016, τρεις μόλις μήνες πρν από τις εκλογές, από την American Media Inc., που έχει το National Enquirer. Ωστόσο δεν είχε δημοσιευτεί κανένα άρθρο.

Ο πρόεδρος της εταιρείας David Pecker έχει μακροχρόνια φιλία με τον Ντόναλντ Τραμπ και η Karen McDougal πίστευε ότι η συμφωνία ήταν μια προσπάθεια να προστατευτεί ο τότε υποψήφιος πρόεδρος Τραμπ.

Νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα η εταιρεία επικοινώνησε με το CNN αρνούμενοι ότι υπήρξε οποιαδήποτε προσπάθεια να φιμώσουν την Karen McDougal. “Είναι ελεύθερη να απαντήσει σε ερωτήσεις για τη σχέση της με τον Ντόναλντ Τραμπ από το 2016”.

Ο Ντόναλντ Τραμπ από την πλευρά του αρνήθηκε τον δεσμό τους, με την Karen McDougal να ζητά συγγνώμη από τη Μελάνια Τραμπ στην πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη.

Πηγή: Guardian

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις