Κόσμος

Πρώην σύμβουλος Τζόνσον: Τον άκουσα να λέει «αφήστε τα πτώματα να στοιβάζονται κατά χιλιάδες»

Ο πρώην σύμβουλος του Μπόρις Τζόνσον, ο Ντόμινικ Κάμινγκς, επιβεβαίωσε σήμερα στην κατάθεσή του ενώπιον επιτροπής της βρετανικής βουλής ότι άκουσε τον Βρετανό πρωθυπουργό να λέει «αφήστε τα πτώματα να στοιβάζονται κατά χιλιάδες» όταν συζητούσε αν θα πρέπει να κηρύξει ένα τρίτο lockdown -λόγω του κορονοϊού– στα τέλη του περασμένου έτους.

Ο Τζόνσον έχει διαψεύσει τα δημοσιεύματα ότι έκανε αυτή τη δήλωση, αλλά όταν ο Κάμινγκς ρωτήθηκε αν άκουσε τον πρωθυπουργό να λέει αυτά τα λόγια, απάντησε: «Ναι», επιβεβαιώνοντας την αρχική αποκάλυψη του BBC. «Το άκουσα αυτό στο γραφείο του πρωθυπουργού» είπε ο πρώην σύμβουλος στην επιτροπή της Βουλής.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Διαψεύδει το ρωσικό υπουργείο Άμυνας: «Τα αεροσκάφη μας δεν παραβίασαν τον εναέριο χώρο της Εσθονίας»
«Η πτήση εκτυλίχτηκε με αυστηρή συμμόρφωση στους διεθνείς κανόνες για τη χρήση του εναέριου χώρου, χωρίς να παραβιαστούν τα σύνορα άλλον κρατών, κάτι που επιβεβαιώθηκε από τα μέσα ελέγχου», αναφέρει η Ρωσία
Ρωσικά μαχητικά αεροσκάφη 3