Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Προκαλεί Αλβανός δημοσιογράφος: Καλύτερα να κλαίνε οι μανάδες σας παρά να φορούν μαύρα οι δικές μας

Προκαλεί Αλβανός δημοσιογράφος: Καλύτερα να κλαίνε οι μανάδες σας παρά να φορούν μαύρα οι δικές μας

Την ώρα που η ελληνική πλευρά κρατάει αποστάσεις από το περιστατικό με την δολοφονία του 35χρονου ομογενή Κωνσταντίνου Κατσίφα, δεν συμβαίνει το ίδιο και από την άλλη πλευρά των συνόρων. Μετά τον πρωθυπουργό της χώρας Έντι Ράμα ο οποίος έκανε ένα προκλητικό tweet, ακολούθησε ένας Αλβανός δημοσιογράφος ο οποίος ο οποίος τραβάει ακόμα περισσότερο το σχοινί.

Ο Αλβανός πρωθυπουργός, Έντι Ράμα, έγραψε για τον θάνατο του Κωνσταντίνου Κατσίφα: «Αγαπητοί γείτονες! Αντί να χαρακτηρίζουμε ως απαράδεκτη την απώλεια ζωής ενός τρελού που πυροβόλησε την αστυνομία μας, η οποία έκανε μόνο τη δουλειά της, καλύτερα να ευχαριστήσουμε μαζί τον Θεό που σήμερα δεν χάθηκε καμία αθώα ζωή από μια εξτρεμιστική τρέλα».

Ο δημοσιογράφος Αρτάν Χότζα έκανε μια ακόμα πιο προκλητική ανάρτηση στο facebook. Έγραψε μεταξύ άλλων: «Ας μάθουν ποιος είναι ο νοικοκύρης του σπιτιού την επόμενη φορά», είπε αναφερόμενος στην ανάρτηση της ελληνικής σημαίας. Αφού εκθειάζει τους άνδρες των ειδικών δυνάμεων της Αλβανίας, της RENEA, γράφει: «Καλύτερα να κλαίνε οι μητέρες σας από να φορέσουν μαύρα μαντίλια οι μητέρες μας».

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις