Κόσμος

Προκλητική διαφήμιση του AFD: “Το ξεκάθαρο μήνυμα των Ελλήνων! Χαρίστε μας κι άλλα δισεκατομμύρια!”

Σε μια απίστευτη πρόκληση προχώρησε το ακροδεξιό και λαϊκιστικό κόμμα “Εναλλακτική για τη Γερμανία” (Alternative für Deutschland), με διαφήμισή του, στην οποία...πρωταγωνιστεί η Ελλάδα.

Στη διαφήμιση, που έχει φόντο τον Παρθενώνα, αναγράφεται με μεγάλα γράμματα: “Το ξεκάθαρο μήνυμα των Ελλήνων! Χαρίστε μας κι άλλα δισεκατομμύρια!”. Σε tweet της, η επικεφαλής του κόμματος, Φράουκε Πέτρι, παραθέτει τη διαφήμιση, σχολιάζοντας: “Κι άλλοι φορολογικοί λογαριασμοί (Γερμανών) θάβονται στην άμμο: Στο σούπερ εκλογικό έτος, τα παλιά κόμματα το αποσιωπούν”.

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Η Αίγυπτος εμπόδισε το Ισραήλ να σκοτώσει ηγέτες της Χαμάς στο έδαφός της και απείλησε με αντίποινα
Οποιαδήποτε απόπειρα κατά της ζωής ηγετών της Χαμάς σε αιγυπτιακό έδαφος θα θεωρηθεί ως παραβίαση της κυριαρχίας και, κατά συνέπεια, ως κήρυξη πολέμου από το Ισραήλ
Καπνός μετά από βομβαρδισμό στα σύνορα Ισραήλ - Λωρίδας της Γάζας