Δευτέρα, 29 Απρ.
23oC Αθήνα

Προσφυγικό: Στέλνουν ηχηρό μήνυμα οι Έλληνες της Στουτγκάρδης!

Άδειες διαμονής
Φωτογραφία Αρχείου: Intime

Με μια ειρηνική διαδήλωση στο κέντρο της Στουτγκάρδης, οι Έλληνες της γερμανικής πόλης, ετοιμάζονται να στείλουν ηχηρό μήνυμα συμπαράστασης στους Έλληνες αδελφούς τους, αλλά και στην Γερμανική κυβέρνηση την οποία την καλούν ν αναλάβει τις ευθύνες της εδώ και τώρα σχετικά με το Προσφυγικό ζήτημα.

Click4more: Μητσοτάκης: «Ασύμμετρη απειλή στα ανατολικά σύνορα της Ελλάδας» – Φον Ντερ Λάιεν: «Ευχαριστώ την Ελλάδα που είναι η δική μας ευρωπαϊκή aspida»

Όπως αναφέρει στην ανάρτησή της στο Facebook, η πρόεδρος της ελληνικής κοινότητας Άννα Ιωαννίδου μέσα από την ομιλία της στοχεύει να μιλήσει έξω από τα δόντια για το μεταναστευτικό ζήτημα, το οποίο δεν είναι πρόβλημα μόνο ελληνικό αλλά ευρωπαϊκό. Η εργαλειοποίηση των προσφύγων και των μεταναστών από πλευράς Τουρκίας καθώς και να σταματήσει η Γερμανία να πουλάει όπλα στους Τούρκους λίγα μόνο από τα θέματα που θ ακουστούν στην πλατεία Schlossplatz της Στουτγάρδης.

Η ανάρτηση της Άννας Ιωαννίδου με το κάλεσμα για το Προσφυγικό

“ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ:

Σήμερα, 3 Μαρτίου 2020, 6 μ.μ., έκτακτη διαδήλωση στο κέντρο της Στουτγάρδης για το Μεταναστευτικό!

Η Ελληνική Κοινότητα Στουτγάρδης συμμετέχει στην κατωτέρω διαδήλωση με ομιλία, όπου θα ενημερώσουμε ως προς την Ελληνική πλευρά και τα δεδομένα. Θα απαιτήσουμε κατανόηση για την Ελλάδα και για τους νησιώτες αλλά και για τους μετανάστες, τους οποίους εργαλοποιεί η Τουρκία! Η Γερμανία και τα λοιπά κράτη μέλη της ΕΕ οφείλουν να αναλάβουν άμεσα τις ευθύνες τους! Δηλαδή: Να μοιραστούν τους πρόσφυγες. Επίσης να καταπολεμήσουν τα αίτια: Να σταματήσουν τον πόλεμο στη Συρία. Να πάψουν να πουλάνε όπλα στην Τουρκία!

Ελάτε όλοι μαζί στην πορεία σήμερα, 03.03.2020 και 18:00 η ώρα στο Schlossplatz Στουτγάρδης!”

Δείτε την

Προσφυγικό

Φωτογραφίες από: Facebook.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις