Κόσμος

Πρόστιμο 400 ευρώ γιατί έκανε… βόλτες επί 4 ώρες με το λεωφορείο

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Πρόστιμο 400 ευρώ επιβλήθηκε σε μια Ιταλίδα στην Τεργέστη καθώς έκανε 4 ώρες βόλτα με το λεωφορείο γιατί δεν άντεχε να παραμείνει άλλο κλεισμένη σπίτι της.

Όπως μετέδωσε στο πρακτορείο AGI η γυναίκα μάλλον το… παράκανε με το λεωφορείο καθώς ο οδηγός της ζήτησε πολλές φορές να κατέβει και τελικά μετά από πολλές άκαρπες προσπάθειες αναγκάστηκε να καλέσει την αστυνομία.

Και αυτό γιατι στην Ιταλία παραμένουν σε ισχύ τα αυστηρά μέτρα για τον κορονοϊό και απαγορεύονται όλοι οι εξόδοι εκτός απο αυτές που γίνονται για λόγους υγείας και επαγγελματικούς.

Η γυναίκα δεν δημιούργησε κανένα επεισόδια και απολογήθηκε ήρεμα στους αστυνομικούς λέγοντας πως δεν μπορούσε να μείνει άλλο κλεισμένη στο σπίτι της. Έτσι την κατέβασαν από το λεωφορείο και της επέβαλαν πρόστιμο 400 ευρώ.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Πρώην σεναριογράφος ξεμπροστιάζει τους «Cornell 7» – Έφτιαξε σάιτ για τους επτά που κατηγορούνται για τον ομαδικό βιασμό φοιτήτριας
Σύμφωνα με αγωγή που έχει κατατεθεί, επτά φοιτητές της αδελφότητας ΧΦ φέρονται να νάρκωσαν και να βίαζαν μια 20χρονη στο σπίτι της αδελφότητας στη Νέα Υόρκη, τον Οκτώβριο του 2024
Πρώην σεναριογράφος ξεμπροστιάζει τους «Cornell 7» – Έφτιαξε σάιτ για τους επτά που κατηγορούνται για τον ομαδικό βιασμό φοιτήτριας