Κόσμος

Οι πρώτες φωτογραφίες Ολάντ – Γκαγιέ! Η ηθοποιός μένει συχνά στα Ηλύσια Πεδία

Θα ζήσει ελεύθερο πουλί έχει αποφασίσει ο Φρανσουά Ολάντ και δεν θα δίνει λογαριασμό ποιος μπαίνει το Μέγαρο των Ηλυσίων Πεδίων. Μόνο που ο Γάλλος πρόεδρος έχει αποφασίσει ότι αυτός ο άνθρωπος θέλει να είναι η Ζουλί Γκαγιέ.

Ο Γάλλος πρόεδρος φαίνεται πως δεν θέλει πια να κρύβεται και θέλει να ζήσει τον έρωτά του με την ηθοποιό Ζουλί Γκαγιέ. Και αυτό κάνει. Μόνο που είχε υπολογίσει χωρίς τους παπαράτσι!

Τον «τσάκωσαν» λοιπόν σε ένα τραπέζι στο μέγαρο των Ηλυσίων Πεδίων, χαλαρό, να συζητά με την αγαπημένη του. Οι φωτογραφίες δημοσιεύονται στο γαλλικό περιοδικό Voici και εγείρουν μόνο ένα ερώτημα: η ασφάλεια του προέδρου της Γαλλίας, τι ακριβώς κάνει και αφήνει όποιον θέλει να φωτογραφίζει τον πρόεδρο μέσα στο Elissee;

Αλλά δεν είναι αυτό το θέμα μας τώρα. Το θέμα είναι οι πρώτες φωτογραφίες του Ολάντ με την Γκαγιέ, που σύμφωνα με το περιοδικό έχουν τραβηχτεί τον Οκτώβριο.

Το περιοδικό δεν αποκαλύπτει μόνο πως Ολάντ και Γκαγιέ δεν κρύβονται και αδιαφορούν για τα αδιάκριτα βλέμματα. Σιγά, πρόεδρος της Γαλλίας είναι;

Σύμφωνα με το άρθρο που συνοδεύει τις φωτογραφίες, η Γκαγιέ πηγαίνει καθημερινά στο μέγαρο των Ηλυσίων Πεδίων από τις 08:30 το πρωί και φεύγει στις 18:30, ενώ πολλές φορές κοιμάται εκεί.

Το προσωπικό δε, λέει το περιοδικό, την αναγνωρίζει ως την «ανεπίσημη» Πρώτη Κυρία της Γαλλίας.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο Τραμπ ανακοίνωσε εμπορική συμφωνία με τη Βρετανία για βοδινό κρέας, αιθανόλη και γεωργικά προϊόντα – Δεν έπεσαν υπογραφές
Με σόου στο Οβάλ Γραφείο και μέσω τηλεφωνικής συνομιλίας με τον Βρετανό πρωθυπουργό Κιρ Στάρμερ, ο πρόεδρος των ΗΠΑ ανακοίνωσε την πρώτη εμπορική συμφωνία μετά την επιβολή των δασμών
Ντόναλντ Τραμπ 1
Σταϊνμάιερ για την 80ή επέτειο από το τέλος του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στην Ευρώπη: «Είμαστε όλοι παιδιά της 8ης Μαΐου 1945»
Ο Πρόεδρος της Γερμανίας αναφέρθηκε ακόμη στη συμβολή του Κόκκινου Στρατού και τόνισε ότι ο πόλεμος της Ρωσίας εναντίον της Ουκρανίας «δεν αποτελεί συνέχεια του αγώνα κατά του φασισμού»
Ο Πρόεδρος της Γερμανίας Φρανκ Βάλτερ Σταϊνμάιερ στη διάρκεια εκδήλωσης μνήμης στην Bundestag για την 80ή επέτειο από το τέλος του Β' Παγκοσμίου Πολέμου