Κόσμος

Πρωτεύουσα κράτους… απαγορεύει τα κλαμπ!

Η πρωτεύουσα του Νοτίου Σουδάν Τζούμπα θα απαγορεύσει τη λειτουργία όλων των νυχτερινών κέντρων και θα περιορίσει το ωράριο λειτουργίας των μπαρ, λόγω των «ανήθικων πράξεων» που λαμβάνουν χώρα εκεί, ανακοίνωσε η προεδρία σε ένα δελτίο τύπου, που δόθηκε στη δημοσιότητα σήμερα.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο κυβερνήτης της Τζούμπα Ογκουστίνο Τζαντάλα Ουάνι επισημαίνει, σε ένα βίντεο που αναρτήθηκε στο Facebook, ότι τα κλαμπ θα κλείσουν, όμως τα μπαρ θα μπορούν να ανοίξουν μόλις βραδιάσει και δεν θα δέχονται πελάτες την ημέρα.

«Απαγορεύουμε πλήρως τις ντισκοτέκ, διότι όσα συμβαίνουν εκεί είναι πραγματικά επικίνδυνα για το μέλλον της χώρας» υπογράμμισε.

Σύμφωνα με τον ίδιο, έφηβοι ηλικίας 13 ετών συχνάζουν στα νυχτερινά κέντρα.

«Μιλάμε σοβαρά και θα διασφαλίσουμε ότι οι ντισκοτέκ δεν θα λειτουργούν σε αυτήν τη χώρα».

Επιπλέον, θα είναι υποχρεωτικό τα ζευγάρια που πηγαίνουν σε ένα ξενοδοχείο για διαμονή, να επιδεικνύουν τη ληξιαρχική πράξη γάμου τους.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Βανς για το βίντεο Τραμπ να «βομβαρδίζει» με ΑΙ το νησί Χαργκ του Ιράν: «Έστειλε μήνυμα στην Τεχεράνη»
Μία επίθεση στο Χαργκ, απ' όπου εξαγόταν το 90% του ιρανικού πετρελαίου πριν από τον πόλεμο, θα έπληττε σημαντικά το ενεργειακό εμπόριο και θα ασκούσε τεράστιες πιέσεις στην οικονομία του Ιράν
Στιγμιότυπο από το βίντεο που ανέβασε ο Τραμπ για βομβαρδισμό της νήσου Χαργκ του Ιράν