Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

«Ψύχραιμοι» επιβάτες ανεβάζουν στο TikTok βίντεο με αναταράξεις πτήσεων που κόβουν την ανάσα

«Ψύχραιμοι» επιβάτες ανεβάζουν στο TikTok βίντεο με αναταράξεις πτήσεων που κόβουν την ανάσα

Λίγοι είναι αυτοί που κατά τη διάρκεια αναταράξεων σε πτήσεις καταφέρνουν να διατηρήσουν την ψυχραιμία τους σε τέτοιο βαθμό, που με τα κινητά τους καταφέρνουν να τραβήξουν βίντεο από τις – πολλές φορές – τρομακτικές αναταράξεις.

Ωστόσο, όσοι το καταφέρνουν φαίνεται πως καταφεύγουν στο TikTok, όπου και ανεβάζουν τα σχετικά βίντεο. Όλο και περισσότερα βίντεο με αναταράξεις σε πτήσεις κάνουν την εμφάνισή τους στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης. 

Επιβάτες πτήσης από το Τέξας στη Φρανκφούρτη κατέγραψαν τις τρομακτικές αναταράξεις που σημειώθηκαν σε αεροπλάνο της Lufthansa.

«Σχεδόν πέθανα» έγραψε μια χρήστης προσθέτοντας: «Ένιωσα ότι κινούμασταν σε συνθήκες μηδενικής βαρύτητας για κάποια δευτερόλεπτα καθώς έβλεπα τα πάντα να πετάνε σε αργή κίνηση. Ακόμα και όταν αυτό σταμάτησε, νιώσαμε ότι συνεχίσαμε να πέφτουμε και τότε όλοι σώπασαν και σκέφτηκαν ότι αυτό είναι το τέλος».

@monicaraygada What extreme turbulance looked like in the Austin to Frankfurt Lufthansa flight 🥺 #lufthansa #planeturbulence #austintx #frankfurt #airplane #airplaneturbulence #austin ♬ original sound – Monica Raygada

 

Η πτήση τελικά προσγειώθηκε στην Ουάσινγκτον, ενώ εφτά επιβάτες τραυματίστηκαν.

@darkhorsetok #Luftansa #LH469 #Turbulence ♬ original sound – Darkhorse

Ένας φωτογράφος από την Αυστραλία έζησε και ο ίδιος αναταράξεις σε πτήση της Emirates.

@yantastic It was terrifying 🙊 #firstclassflight #turbulence #boeing ♬ First Class – Jack Harlow

Θρίλερ σε πτήση από την Καλιφόρνια στην Ουάσινγκτον.

@westcoast_aviation #foryou #viralvideo #aviation #aviation_tiktok #frontierairlines ♬ original sound – ✈️WEST COAST AVIATION✈️

 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις