Κόσμος

Πτέραρχος Γουόλτερς: «Μικρές έως μεσαίες» οι πιθανότητες ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία

Ο επικεφαλής των αμερικανικών δυνάμεων στην Ευρώπη εκτιμά ότι ο κίνδυνος μιας ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία εντός των επόμενων εβδομάδων είναι «χαμηλός έως μεσαίος».

Όταν ρωτήθηκε από έναν βουλευτή για τις πιθανότητες μιας εισβολής σε αυτό το χρονικό διάστημα, ο πτέραρχος Τοντ Γουόλτερς απάντησε ότι είναι «μικρές έως μεσαίες».

Ο Γουόλτερς πρόσθεσε ότι οι πιθανότητες εισβολής, μετά τις επόμενες λίγες εβδομάδες, θα εξαρτηθούν από έναν αριθμό παραγόντων όμως, με βάση την τρέχουσα πορεία και τη διάταξη των ρωσικών δυνάμεων, η πιθανότητα αυτή θα αρχίσει να μειώνεται.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ακυρώθηκε η συνάντηση Ζελένσκι, Γουίτκοφ και Κούσνερ στις Βρυξέλλες για το ουκρανικό
Σύμφωνα με την Kyiv Post, ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι επιστρέφει στο Κίεβο με το Κρεμλίνο με τη σειρά του να ισχυρίζεται ότι ο Γουίτκοφ και ο Κούσνερ «υποσχέθηκαν» να πετάξουν απευθείας στην Ουάσιγκτον
Ο Πρόεδρος της Ουκρανίας, Βολοντίμιρ Ζελένσκι