Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Πυροβολισμοί κι ένας νεκρός στην Νέα Υόρκη!

πυροβολισμοί
Φωτογραφία από Twitter / @inter_pl

Συναγερμός σήμανε στην Νέα Υόρκη. Πυροβολισμοί κοντά στο Μανχάταν και… πανικός στους γύρω δρόμους.

Ένας άνδρας είναι νεκρός μετά από ένα αιματηρό συμβάν στο Μανχάταν, της Νέας Υόρκης. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως πυροβολισμοί συντάραξαν την δυτική πλευρά της πλέον πολυκατοικημένης περιοχής του “μεγάλου μήλου”.

Δείτε την live εικόνα που μετέφερε από το σημείο η Daily Mail

BREAKING NEWS: One dead in shooting at construction site in Ma…

BREAKING NEWS: One dead in shooting at construction site in ManhattanFull story: http://dailym.ai/2xj18bI

Gepostet von Daily Mail am Donnerstag, 5. Oktober 2017

Πού έπεσαν οι πυροβολισμοί

Οι αστυνομικές Αρχές δεν έχουν ακόμη καταφέρει να εντοπίσουν τον… πιστολέρο. Τον άνδρα, δηλαδή, που σκόρπισε τον τρόμο και τον θάνατο. Οι πληροφορίες είναι μέχρι στιγμής συγκεχυμένες. Αυτό που δείχνει να επιβεβαιώνεται, είναι πως το αιματηρό συμβάν συνέβη σε ένα εργοτάξιο. Συγκεκριμένα, το σημείο βρίσκεται κοντά στην 11η Λεωφόρο. Μέχρι στιγμής δεν έχουν αναφερθεί τραυματίες, ενώ η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για την σύλληψη του δράστη.

Αυτόπτες μάρτυρες δήλωσαν πως το θύμα ήταν εργοδηγός, και δέχθηκε τα πυρά ενός άλλου εργαζόμενου στο εργοτάξιο. Οι ομάδες SWAT έχουν ήδη πάρει τις θέσεις τους κοντά στο σημείο που έπεσαν οι πυροβολισμοί. Το συμβάν σημειώθηκε περίπου στις 08:00 το πρωί (σ.σ. ώρα ΗΠΑ).

Δυσαρεστημένος πρώην υπάλληλος;

Οι πληροφορίες έρχονται με καταιγιστικούς ρυθμούς. Η βρετανική Daily Mail, δημοσιεύει τις τελευταίες πτυχές του ρεπορτάζ. Αυτόπτες μάρτυρες μίλησαν στο βρετανικό μέσο και τόνισαν πως το συμβάν έγινε στον 32ο όροφο του κτιρίου. Οι εργαζόμενοι έτρεχαν πανικόβλητοι για να εγκαταλείψουν το σημείο στο οποίο έπεσαν οι πυροβολισμοί, ενώ άνδρες των υπηρφεσιών ασφαλείας έμπαιναν στο κτίριο.

Υπάρχουν άνθρωποι που δήλωσαν πως ο δράστης είναι ένας δυσαρεστημένος πρώην υπάλληλος. Ο οποίος απολύθηκε πριν μερικές ημέρες… Παρά τους αρχικούς φόβους πως ίσως υπήρχαν κι άλλα θύματα, ένας εκπρόσωπος της αστυνομίας της Νέας Υόρκης δήλωσε πως κατά πάσα πιθανότητα δεν υπάρχει άλλο θύμα, εκτός από τον έναν άνδρα που έχασε την ζωή του.

Πηγή: dailymail.co.uk

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις