Τρίτη, 23 Απρ.
22oC Αθήνα

Πυροβολισμοί σε εστιατόριο στην Κωνσταντινούπολη! Γνωστή τραγουδίστρια ανάμεσα στους τραυματίες

Φωτογραφία: DostBeykoz
Φωτογραφία: DostBeykoz

– Πληροφορίες για έναν νεκρό και δύο τραυματίες
– Το εστιατόριο “Big Chefs” είναι πολύ γνωστό και βρίσκεται στην περιοχή Μπεϊκόζ
– Τουρκικά μέσα μεταδίδουν ότι πρόκειται για βεντέτα
– ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Νέος συναγερμός σήμανε στην Κωνσταντινούπολη, σήμερα το μεσημέρι! Ένοπλος εισέβαλε στο γνωστό εστιατόριο “Big Chefs” στην περιοχή Μπεϊκόζ και άνοιξε πυρ. Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδουν τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης, ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του και δύο τραυματίστηκαν. Κάποια τουρκικά ΜΜΕ αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο, ο νεκρός να είναι ο δράστης.

 

 

Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για ξεκαθάρισμα λογαριασμών και όχι για τρομοκρατική επίθεση. Σύμφωνα με τοπική ιστοσελίδα, πρόκειται για βεντέτα, καθώς ο δράστης πυροβόλησε έναν άνδρα, ο οποίος σκότωσε τον πατέρα του πριν από 12 χρόνια.

Όπως μεταδίδουν τουρκικά ΜΜΕ, η διάσημη τραγουδίστρια της ποπ, Ντεμέτ Ακαλίν, βρισκόταν στο εστιατόριο και τραυματίστηκε στο χέρι. Η ίδια έγραψε στο twitter ότι πολλοί τραυματίστηκαν από σπασμένα ποτήρια.

Το “Posta” αναφέρει πως η Ακαλίν κρύφτηκε κάτω από ένα τραπέζι τη στιγμή των πυροβολισμών και φοβόταν ότι επρόκειτο για μια επίθεση, ανάλογη με αυτή στο κλαμπ “Reina” τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς, που κόστισε τη ζωή σε 39 ανθρώπους.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε