Κυριακή, 19 Μαΐ
20oC Αθήνα

Πυροβολισμοί σε ντισκοτέκ στην Κωνσταντία! Δύο νεκροί, τέσσερις τραυματίες

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και τέσσερις τραυματίστηκαν σοβαρά όταν ένας ένοπλος άνοιξε πυρ σε ντισκοτέκ στην Κωνσταντία της Γερμανίας, κοντά στα σύνορα με την Ελβετία, ανακοίνωσε σήμερα η γερμανική αστυνομία.

Σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο, οι νεκροί από την επίθεση είναι δύο.
Σύμφωνα με τις τοπικές αρχές, ένας ύποπτος τραυματίστηκε σοβαρά σε ανταλλαγή πυρών με τους αστυνομικούς σήμερα τα ξημερώματα. Τα κίνητρα του δράστη παραμένουν ακόμη αδιευκρίνιστα.

Οι αστυνομικές αρχές ενημερώθηκαν για το περιστατικό γύρω στις 4.30 το πρωί, τοπική ώρα και πλέον “δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος”, είπε ένας εκπρόσωπος της αστυνομίας. Δεν διευκρίνισε αν οι δράστες συνελήφθησαν, ούτε σε τι κατάσταση βρίσκονται οι τραυματίες.

Από τους πυροβολισμούς προκλήθηκε πανικός στο νυχτερινό κέντρο. Ορισμένοι από τους θαμώνες της ντισκοτέκ κρύφτηκαν στο εσωτερικό της, ενώ άλλοι έτρεξαν να βγουν έξω για να γλιτώσουν.
Τα γερμανικά μέσα ενημέρωσης μετέδωσαν ότι γύρω από την ντισκοτέκ αναπτύχθηκαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, άνδρες των ειδικών δυνάμεων και ένα ελικόπτερο.

Η ντισκοτέκ βρίσκεται στη βιομηχανική ζώνη της Κωνσταντίας, μιας πόλης στη νότια Γερμανία, πολύ κοντά στα σύνορα με την Ελβετία.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε