Σάββατο, 20 Απρ.
17oC Αθήνα

Πυροβολισμοί στο Πανεπιστήμιο της Βόρειας Καρολίνας – Δύο νεκροί, τέσσερις τραυματίες

Πυροβολισμοί στο Πανεπιστήμιο της Βόρειας Καρολίνας – Δύο νεκροί, τέσσερις τραυματίες

Συναγερμός σήμανε στις ΗΠΑ όταν ακούστηκαν πυροβολισμοί μέσα στο Πανεπιστήμιο της Βόρειας Καρολίνας στη Σάρλοτ. Δυο άτομα έχουν χάσει τη ζωή τους και τέσσερις έχουν τραυματιστεί.

Πυροβολισμοί έπεσαν στο Πανεπιστήμιο της Βόρειας Καρολίνας στη Σάρλοτ σε ένα ακόμα περιστατικό με πυρά στις ΗΠΑ. Δύο άνθρωποι σκοτώθηκαν και άλλοι τέσσερις τραυματίστηκαν, η ζωή των δύο εκ των τραυματιών βρίσκονται σε σοβαρή κατάσταση.

Τοπικά μέσα ενημέρωσης μεταδίδουν πως συνελήφθη από αστυνομικούς ένας ύποπτος για το μακελειό, που πιστεύεται πως είναι φοιτητής στο πανεπιστήμιο.

Ο τηλεοπτικός σταθμόςWBTV της Σάρλοτ μετέδωσε ότι ακούστηκαν πυρά περί τις 17:45 της Τρίτης τοπική ώρα (00:45 της Τετάρτης ώρα Ελλάδας) στο σημείο όπου βρίσκεται το κτίριο Κένεντι Χολ, στο οποίο στεγάζονται διοικητικές υπηρεσίες του πανεπιστημίου, και ότι ένα πρόσωπο έχει συλληφθεί.

Οπως αναφέρει μέσω twitter η υπηρεσία πρώτων βοηθειών της Κομητείας Μέκλενμπεργκ ότι παρέλαβε δύο ανθρώπους νεκρούς από τον χώρο καθώς και ότι διακομίστηκαν σε κοντινό νοσοκομείο τέσσερις τραυματίες, εκ των οποίων δύο βρίσκονταν σε πολύ σοβαρή κατάσταση.

Εκπρόσωπός της επιβεβαίωσε στο πρακτορείο ειδήσεων Ρόιτερς τον απολογισμό αυτόν.

Στην πανεπιστημιούπολη βρίσκονται ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.

https://twitter.com/NewsBreaking/status/1123353520067887106

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις