Κόσμος

Πύθωνας στραγγάλιζε τον γητευτή του μπροστά στα μάτια των θεατών [vid]

Μια ανάσα από τον θάνατο βρέθηκε γητευτής φιδιών. Προσπάθησε να τον στραγγαλίσει ο πύθωνας μπροστά στα μάτια των σοκαρισμένων θεατών. Τον έσωσαν τελευταία στιγμή.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ήταν στη διάρκεια ζωντανής παράστασης στο Mau της Ινδίας στις 20 Μαρτίου όταν ο γητευτής φιδιών τύλιξε έναν πύθωνα γύρω από τον λαιμό του. Ξαφνικά ο πύθωνας άρχισε να τον στραγγαλίζει.

Πολλοί από τους θεατές πίστευαν ότι είναι μέρος του σόου και δεν συνειδητοποίησαν ότι πάλευε για τη ζωή του.

Τον γλίτωσαν τελευταία στιγμή από τον πύθωνα

Τρεις άντρες ήταν αυτοί που αντιλαμβανόμενοι την κατάσταση έσπευσαν να τον βοηθήσουν και τον γλίτωσαν από τον πύθωνα.

Τον μετέφεραν σε νοσοκομείο χωρίς να έχει γνωστή η κατάσταση της υγείας του.

Πηγή: Dailymail

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Η κλιματική αλλαγή είναι σεξιστική, προειδοποιούν ΜΚΟ – «Όταν χτυπούν οι ξηρασίες, οι γυναίκες είναι αυτές που τρώνε λιγότερο»
Κάθε αύξηση 1° Κελσίου της παγκόσμιας θερμοκρασίας συνδέεται με αύξηση 4,7% της ενδοοικογενειακής βίας, επεσήμανε τον Απρίλιο του 2025 έρευνα της Initiative Spotlight
κλιματική αλλαγή
Ο Ντόναλντ Τραμπ στην Κίνα για συνάντηση με Σι Τζινπίνγκ: «Δεν μπορούμε να αφήσουμε το Ιράν να αποκτήσει πυρηνικά όπλα»
Η πιο πιεστική ανησυχία είναι να βρεθεί ένας τρόπος να ανοίξουν και πάλι τα Στενά του Ορμούζ, απ΄όπου διέρχεται η μισή ποσότητα αργού πετρελαίου της Κίνα
Ο Ντόναλντ Τραμπ και ο Σι Τζινπίνγκ
NYT: Το Ιράν έχει αποκαταστήσει 30 από τις 33 πυραυλικές του εγκαταστάσεις κατά μήκος  των Στενών του Ορμούζ
Η Τεχεράνη έχει καταφέρει να επανακτήσει πρόσβαση στο μεγαλύτερο μέρος των πυραυλικών της εγκαταστάσεων, όπως επίσης στους εκτοξευτές και τις υπόγειες υποδομές της.
Πύραυλος