Κόσμος

Πύθωνας στραγγάλιζε τον γητευτή του μπροστά στα μάτια των θεατών [vid]

Μια ανάσα από τον θάνατο βρέθηκε γητευτής φιδιών. Προσπάθησε να τον στραγγαλίσει ο πύθωνας μπροστά στα μάτια των σοκαρισμένων θεατών. Τον έσωσαν τελευταία στιγμή.

Ήταν στη διάρκεια ζωντανής παράστασης στο Mau της Ινδίας στις 20 Μαρτίου όταν ο γητευτής φιδιών τύλιξε έναν πύθωνα γύρω από τον λαιμό του. Ξαφνικά ο πύθωνας άρχισε να τον στραγγαλίζει.

Πολλοί από τους θεατές πίστευαν ότι είναι μέρος του σόου και δεν συνειδητοποίησαν ότι πάλευε για τη ζωή του.

Τον γλίτωσαν τελευταία στιγμή από τον πύθωνα

Τρεις άντρες ήταν αυτοί που αντιλαμβανόμενοι την κατάσταση έσπευσαν να τον βοηθήσουν και τον γλίτωσαν από τον πύθωνα.

Τον μετέφεραν σε νοσοκομείο χωρίς να έχει γνωστή η κατάσταση της υγείας του.

Πηγή: Dailymail

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Εισιτήριο 2 ευρώ θα πρέπει να πληρώνουν οι τουρίστες στη Ρώμη για να θαυμάσουν το «Φοντάνα Ντι Τρέβι» από τον Ιανουάριο
Βέβαια «δεν έχουν ακόμη ληφθεί οριστικές αποφάσεις» και «πρόκειται για ένα ενδεχόμενο το οποίο, ως γνωστόν, η δημοτική αρχή εξετάζει εδώ και καιρό»
Φοντάνα Ντι Τρεβι
Ισραηλινός στρατιώτης σκότωσε 16χρονο Παλαιστίνιο στη Δυτική Όχθη - «Ήταν σε επιχείρηση διάλυσης συγκέντρωσης» λένε οι IDF
«Μετά την κηδεία του 16χρονου Αμάρ Σαμπάχ, ομάδα νεαρών είχε συγκεντρωθεί σε κεντρικό δρόμο όταν Ισραηλινός στρατιώτης πυροβόλησε τον 16χρονο Μουχίμπ Τζιμπρίλ στο κεφάλι», δήλωσε ο δήμαρχος της Τουκούα
Ένας Παλαιστίνιος διαπληκτίζεται με Ισραηλινούς στρατιώτες, στην κατεχόμενη από το Ισραήλ Δυτική Όχθη