Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Ραγίζει καρδιές ο σπαραγμός πατέρα για το αγγελούδι του – «Σκοτώσατε το παιδί μου» [vid]

Ραγίζει καρδιές ο σπαραγμός πατέρα για το αγγελούδι του – «Σκοτώσατε το παιδί μου» [vid]

Συγκλονίζουν οι σκηνές που διαδραματίστηκαν στη δίκη της 23χρονης Sierra Day και του 26χρονου Deonte Lewis που κατηγορούνται για τη δολοφονία της τετράχρονης Aniya Day-Garrett.

Ο συντετριμμένος πατέρας ξέσπασε όταν είδε την πρώην κοπέλα του και μητέρα της 4χρονης Aniya Day-Garrett και τον νέο σύντροφό της που κατηγορούνται για τη δολοφονία της κορούλας του.

Ο δικαστής όρισε το ύψος της εγγύησης στο 1 εκατομμύριο δολάρια και για τους δύο, με τον Mickhal Garrett να ουρλιάζει τη στιγμή που τους έπαιρναν από τη δικαστική αίθουσα. “Σκοτώσατε το παιδί μου! Βλάψατε το μωρό μου”.

Αμέσως κατέρρευσε κλαίγοντας στην αγκαλιά των μελών της οικογένειάς του που βρίσκονταν στο πλευρό του στο δικαστήριο.

Τα σημάδια και η μάχη για την επιμέλεια

Ήταν γύρω στις 11:30 την Κυριακή όταν κλήθηκε ασθενοφόρο στο Cultural Garden Apartments στη λεωφόρο Lakeshore Boulevard στο Euclid. Η 4χρονη είχε σημάδια από κάψιμο και είχε χάσει τις αισθήσεις της. Οι αξιωματικοί που έσπευσαν στο σημείο ανέφεραν ότι δεν είχε εκδηλωθεί πυρκαγιά στο συγκρότημα.

Η μικρή Aniya μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο όπου πέθανε από εγκεφαλικό επεισόδιο και το ιατρικό προσωπικό ενημέρωση τις αρχές για περιστατικό που φανερώνει ανθρωποκτονία. Ο θάνατός της αποδόθηκε μετά τη νεκροψία σε ανθρωποκτονία και συνελήφθησαν η μητέρα της ανήλικης και ο σύντροφός της.

Ο βιολογικός πατέρας της 4χρονης αγωνιζόταν να πάρει την επιμέλεια του παιδιού του. Τους τελευταίους μήνες παρατηρούσε μώλωπες και καψίματα στο σώμα της μικρής Aniya και εξέφρασε την ανησυχία του όταν έπεφτε θύμα κακοποίησης.

Οι αρμόδιες υπηρεσίες για την ασφάλεια των παιδιών επιβεβαίωσαν ότι είχαν διεξάγει τρεις ξεχωριστές έρευνες για καταγγελίες παραμέλησης της 4χρονης τον περασμένο χρόνο. Η υπηρεσία κατέληξε στο συμπέρασμα ότι δεν υπήρχαν αρκετά στοιχεία για την απομάκρυνση του παιδιού από το σπίτι της μητέρας του.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις