Κόσμος

Ράινς Πρίμπους: Υποκρίτρια η Χίλαρι Κλίντον, είχε συμφωνήσει με τον Τραμπ

Για υποκρισία κατηγορεί ο πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος, Ράινς Πρίμπους, την Χίλαρι Κλίντον για την συμμετοχή του επιτελείου της στην επανακαταμέτρηση των ψήφων στο Ουισκόνσιν.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο Ράινς Πρίμπους που αναμένεται να τοποθετηθεί προσωπάρχης του Λευκού Οίκου από τον Ντόναλντ Τραμπ, μιλώντας στο Fox News, κατηγόρησε την Χίλαρι Κλίντον για υποκρισία έπειτα από την απόφασή της να δώσει εντολή στο επιτελείο της να υποστηρίξει την επανακαταμέτρηση των ψήφων στο Ουισκόνσιν.

Ο Πρίμπους αποκάλυψε πως τα επιτελεία Κλίντον και Τραμπ, είχαν συμφωνήσει πριν αρχίσουν να ανακοινώνονται τα αποτελέσματα των εκλογών της 8ης Νοέμβρη, να παραδεχτούν την ήττα τους, όποιος κι αν ήταν ο νικητής. Η συμφωνία σύμφωνα με τον ίδιο, έλεγε πως από τη στιγμή που το Associated Press θα ανακοίνωνε τον νικητή, ο ηττημένος θα τηλεφωνούσε μέσα σε 15 λεπτά για να παραδεχτεί την ήττα.

Κάτι που όπως δηλώνει ο ίδιος, δεν συνέβη. Ο Πρίμπους κατηγορεί μάλιστα το επιτελείο της Κλίντον πως πλέον αμφισβητεί ανοιχτά τη νίκη του Τραμπ, καθώς προτίθεται να πάρει μέρος στην επανακαταμέτρηση του Ουισκόνσιν, την οποία προκάλεσε η ένσταση των Πρασίνων.
 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Οι ισραηλινές επιθέσεις στη Βηρυτό απειλούν να τορπιλίσουν μια συμφωνία ΗΠΑ και Ιράν - Τραμπ: «Είπα στον Νετανιάχου τι στο διάολο κάνεις;»
Μετά τα πλήγματα στη Βηρυτό, ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε ότι προετοιμάζεται για μια «πιθανή» επίθεση στην ισραηλινή επικράτεια
REUTERS
Μήνυμα Τραμπ σε Ισραήλ και Χεζμπολάχ να τερματίσουν τις επιθέσεις: «Δεν έπρεπε να συμβεί το χτύπημα στη Βηρυτό»
«Θα μπορούσε να είναι η αρχή μιας μακράς και όμορφης ειρήνης — Ας μην το χαλάσουμε!» γράφει ο Αμερικανός πρόεδρος αναφέροντας ότι Ισραήλ και Χεζμπολάχ πρέπει να σταματήσουν τις επιθέσεις
Ο Ντόναλντ Τραμπ
Politico: Πολιτικός στόχος του Τραμπ η αποσύνδεση της ευρωπαϊκής άμυνας από την υποστήριξη των ΗΠΑ
Η αποσύνδεση δεν σημαίνει ότι η Ευρώπη μένει ανυπεράσπιστη, αλλά ότι ευρωπαϊκή και αμερικανική ασφάλεια δεν θεωρούνται αλληλένδετες - Τέλος του ολοκληρωμένου συστήματος αποτροπής που βρισκόταν σε ισχύ τα τελευταία 80 χρόνια
Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ μαζί με τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Ντόναλντ Τουσκ