Τρίτη, 16 Απρ.
21oC Αθήνα

Rami Malek ως Freddie Mercury… Δεν βρίσκουμε διαφορά!

Freddie Mercury

Ο Rami Malek υποδύεται τον θρυλικό frontman των Queen, Freddie Mercury στην πολυαναμενόμενη ταινία, Bohemian Rhapsody. Η ομοιότητά τους στην πρώτη φωτογραφία που δημοσιεύτηκε μας… άνοιξε την όρεξη.

Ο Freddie Mercury γεννήθηκε σαν χθες, 5 Σεπτεμβρίου και θα παραμείνει αθάνατος… Το εντυπωσιακό ταλέντο του και το μοναδικό στυλ του, τον ανέδειξαν θρύλο της ροκ μουσικής. Η ταινία Bohemian Rhapsody θα “μπει” στη ζωή του ίδιου και των Queen.

Ο σταρ του «Mr. Robot» και βραβευμένος με Emmy, Rami Malek επελέγη να υποδυθεί τον Freddie Mercury. Από την πρώτη στιγμή πολλοί μιλούσαν για την ομοιότητά τους και η φωτογραφία που δημοσιεύτηκε χθες, ήρθε να το επιβεβαιώσει.

Δείτε την φωτογραφία που ανάρτησαν στο λογαριασμό του Twitter, Consequence of Sound:

Σύμφωνα με δημοσίευμα του βρετανικού Guardian, η ταινία βρίσκεται στο στάδιο παραγωγής τα τελευταία 8 χρόνια. Τα μέλη του συγκροτήματος Μπράιαν Μέι και Ρότζερ Τέιλορ να εκτελούν χρέη μουσικών παραγωγών. Την σκηνοθεσία θα αναλάβει ο σκηνοθέτης των ταινιών X-Men, Bryan Singer. Η παραγωγή της ταινίας θα γίνει από τις 20th Century Fox, New Regency και GK Films, ενώ το σενάριό της θα έρθει από τον Anthony McCarten του “The Theory of Everything”.

Αρχικά, τον Freddie Mercury θα υποδυόταν ο Σάσα Μπάρον Κόεν, ο οποίος τελικά αποχώρησε. Το φιλμ Bohemian Rhapsody θα κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες τα Χριστούγεννα του 2018.

Ο Rami Malek, με αφορμή την ημέρα που θα έκλεινε ο ροκ σταρ τα 71 του χρόνια, του ευχήθηκε “χρόνια πολλά” μέσω του Twitter του:

https://twitter.com/ItsRamiMalek/status/905213656237047809

O Freddie Mercury (5 Σεπτεμβρίου 1946 – 24 Νοεμβρίου 1991), γεννημένος στη Ζανζιβάρη, ως Φαρόκ Μπουλσάρα ήταν Βρετανός τραγουδιστής και μουσικός. Έγινε διάσημος ως τραγουδιστής και πιανίστας του βρετανικού ροκ συγκροτήματος Queen.

Οι φήμες ότι ο Freddie Mercury έπασχε από AIDS κυκλοφορούσαν πολύ έντονα αν και ο ίδιος τις διέψευδε. Στις 23 Νοεμβρίου του 1991 ο τραγουδιστής έκανε ανακοίνωση στον τύπο που είχε κατασκηνώσει έξω από το σπίτι του στο Κένσινγκτον στο Λονδίνο, ότι έπασχε από AIDS. Ένα εικοσιτετράωρο αργότερα πέθανε στο σπίτι του. Σύντροφός του από το 1985 μέχρι το 1991 ήταν ο Jim Hutton που του έμεινε πιστός μέχρι την τελευταία του μέρα.

Το «Bohemian Rhapsody» ψηφίστηκε κομμάτι της χιλιετίας το 2000, ενώ είναι πρώτο στη λίστα του βιβλίου Guinness, στα καλύτερα κομμάτια όλων των εποχών. Πρωτοκυκλοφόρησε στις 31 Οκτωβρίου του 1975 και ήταν υποψήφιο για το Βραβείο Γκράμι Καλύτερης φωνητικής ποπ ερμηνείας ενώ κέρδισε το Μουσικό Βραβείο MTV Video Music Award Καλύτερου βίντεο κλιπ.

Αναφέρεται σε έναν νεαρό άνδρα που σκοτώνει κατά τύχη ένα συνάνθρωπό του και όπως ο Φάουστ, πουλά την ψυχή του στο Διάβολο για να σωθεί. Ένα βράδυ πριν από την εκτέλεσή του, καλεί τον θεό των Μουσουλμάνων (Μπισμιλάχ!) και με τη βοήθεια των Αγγέλων κερδίζει και πάλι την ψυχή του, από τον Διάβολο (Σαϊτάν).

Πηγή βίντεο: Queen Official 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις