Παρασκευή, 19 Απρ.
18oC Αθήνα

Ριάνα… πολυτελείας! Έτοιμη να “κατακτήσει” έναν “άλλο” κόσμο!

Ριάνα
Φωτογραφία Αρχείου: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Η Ριάνα δεν μένει μόνο στην καλλιτεχνική της παρουσία και προετοιμάζεται να λανσάρει τη δική της μάρκα ειδών πολυτελείας με τη LVMH.

Η Ριάνα, η απόλυτη ντίβα της ποπ μουσικής, ετοιμάζεται, λοιπόν, να παρουσιάσει τη δική της μάρκα με τον διεθνή κολοσσό ειδών πολυτελείας LVMH, σύμφωνα με δημοσιεύματα.

Η Ριάνα και η… επιχειρηματικότητα

Η διάσημη τραγουδίστρια από τα Μπαρμπέιντος, που είναι ήδη ιδιοκτήτρια της επιτυχημένης μάρκας αθλητικών ενδυμάτων Fenty, βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τον γαλλικό κολοσσό, στον οποίο ανήκουν οι οίκοι Dior, Louis Vuitton, Fendi και Givenchy, έγραψε το Women’s Wear Daily (WWD).

Μεταξύ των δραστηριοτήτων της εταιρείας της 30χρονης σταρ, αναμένεται να περιληφθούν το πρετ α πορτέ, τα δερμάτινα είδη και τα αξεσουάρ. Η νέα μάρκα θα μπορούσε να παρουσιαστεί φέτος, ταυτόχρονα με το ένατο άλμπουμ της Ριάνας, σύμφωνα με το WWD.

Ριάνα
Φωτογραφία αρχείου: Reuters

H LVMH, ιδιοκτησίας του Γάλλου επιχειρηματία Μπερνάρ Αρνό, αρνήθηκε να σχολιάσει σχετικά.

Με τους θαυμαστές της αλλά και τους επτά εκατομμύρια followers της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η Ριάνα θεωρείται μία από τις προσωπικότητες με τη μεγαλύτερη επιρροή παγκοσμίως.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις