Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Rihanna: Προκαλεί αίσθηση με το καινούργιο της σύνολο!

Rihanna: Προκαλεί αίσθηση με το καινούργιο της σύνολο!
Rihanna - (Twitter)

Το Hidden Dress (Κρυμμένο Φόρεμα) της Quetsche – ένα λευκό μπλουζάκι με μαύρο και λιλά μπούστο και τούλι – πάνω από τζιν, φόρεσε η Ριάνα (Rihanna) για το πάρτι γενεθλίων της βαφτισιμιάς της, Majesty.

Η Ριάνα (Rihanna) συνδύασε το Κρυμμένο Φόρεμα με γόβες Amina Muaddi, κοσμήματα και βαμμένα νύχια στο χρώμα της λεβάντας από τη Jenny Longworth, σύμφωνα με το Vogue.

Ευτυχισμένα 5α γενέθλια στην αληθινή πριγκίπισσα μου, έγραψε στο Instagram και δημοσίευσε παλαιότερη φωτογραφία να κρατά αγκαλιά τη βαφτισιμιά της.

Η διάσημη τραγουδίστρια ταξίδεψε στη Νέα Υόρκη με αφορμή τα γενέθλια της Majesty, μετά από διακοπές στο Αμάλφι της Ιταλίας με τον σύντροφό της, Σαουδάραβα επιχειρηματία Χασάν Τζαμίλ.

https://twitter.com/rihanna/status/1137768295749234689

Το brand Quetsche, είναι το πνευματικό παιδί του Κινέζου σχεδιαστή Li Yang, ο οποίος έχει εργαστεί για τους οίκους Dior, Maison Margiela και Lanvin.

Ίδρυσε τη δική του ετικέτα τον Σεπτέμβριο του 2014 με αποστολή την παραποίηση υλικών με τρόπο που η μόδα δεν είχε ξαναδεί. Όλα τα παραμορφωμένα με πολλά στρώματα κομμάτια του δημιουργούνται στο ατελιέ της οικογένειάς του στην Κίνα και πωλούνται από τα Selfridges και Farfetch.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις