Κόσμος

Rob Lowe κατά Αλέξη Τσίπρα: Δεν δίνει δεκάρα για τη χρεοκοπία της Ελλάδας

Με μεγάλο ενδιαφέρον παρακολουθεί τις εξελίξεις στην Ελλάδα ο χολιγουντιανός ηθοποιός Rob Lowe που βάζει στο στόχαστρο τον Έλληνα πρωθυπουργό.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Με τις τελευταίες εξελίξεις να είναι καταιγιστικές, ο Rob Lowe κατέκρινε τον Αλέξη Τσίπρα μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.


Το γεγονός πως δεν φορούσε γραβάτα για τον διάσημο ηθοποιό δείχνει πως ο Έλληνας πρωθυπουργός δεν ενδιαφέρεται για τη χρεοκοπία της χώρας του, ενώ σε σχόλιο πως ο John Stamos θα έπρεπε να είναι ο πρωθυπουργός αστειεύτηκε λέγοντας “περίμενε, δεν είναι;”.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
«Μαρικάρμεν δεν είσαι μόνη»: Χιλιάδες Ισπανοί διαδηλώνουν για την 87χρονη που της έκαναν έξωση από το σπίτι που ζούσε εδώ και 70 χρόνια
Η Μαρικάρμεν απομακρύνθηκε με φορείο από το σπίτι όπου ζούσε από το 1956 - Περίπου 10.000 άνθρωποι διαδήλωσαν στη Μαδρίτη, ενώ κινητοποιήσεις έγιναν και σε άλλες πόλεις
Διαδήλωση στη Μαδρίτη για τη Μαρικάρμεν 6