Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Roger Waters: Σκέφτεται να γλεντήσει… δίχως προηγούμενο τον Τραμπ!

Φωτογραφία από YouTube
Φωτογραφία από YouTube

Η “ψυχή” των θρυλικών Pink Floyd, ο Roger Waters, δηλώνει πως σκέφτεται να παρουσιάσει το αριστουργηματικό “The Wall” στα σύνορα των ΗΠΑ με το Μεξικό! Φυσικά ως απάντηση στις… τρέλες του Ντόναλντ Τραμπ.

Ο συνιδρυτής -και κατά πολλούς “καρδιά”- των Pink Floyd, Roger Waters, δήλωσε πως το άλμπουμ του βρετανικού συγκροτήματος “The Wall” είναι πιο επίκαιρο από ποτέ τώρα που ο Ντόναλντ Τραμπ βρίσκεται στο “τιμόνι” των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής.

Ο 73χρονος -ιδιοφυής- μουσικός έκανε το παραπάνω σχόλιο κατά την διάρκεια μίας από τις σπάνιες εμφανίσεις του στο Λονδίνο, για την προώθηση της έκθεση με τίτλο “Pink Floyd, Their Mortal Remains”, που γίνεται για τα 50 χρόνια της ύπαρξης του συγκροτήματος.

Ο Waters δήλωσε ακόμη πως σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να παρουσιάσει ζωντανά το “The Wall” πάνω στα σύνορα των ΗΠΑ με το Μεξικό, στέλνοντας έτσι ίσως το πιο “δυνατό” μήνυμα απέναντι στον Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος εν έτει 2017 ονειρεύεται τείχη και φράχτες…

Και ποιό θα μπορούσε να είναι καλύτερο “μήνυμα” από το ίδιο το “The Wall”; Κανένα, είναι η απάντηση…

Αυτή μάλιστα δεν είναι η πρώτη φορά που ο Roger Waters εκφράζει την αποδοκιμασία του εναντίον του Τραμπ, αφού τον Οκτώβριο του 2016 στη διάρκεια συναυλίας που έδωσε στο Μεξικό, κάλεσε τον μεξικανό πρόεδρο να παραιτηθεί και έβρισε τον Ντόναλντ Τραμπ που “θέλει να ανεγείρει ένα τείχος ανάμεσα στο Μεξικό και τις ΗΠΑ”!

Ο Roger Waters / Φωτογραφία: Reuters

Σ’ ένα κλείσιμο του ματιού στην -τότε- επικαιρότητα, το περίφημο τραγούδι «Another Brick in the Wall» συνοδευόταν από εικόνες του ρεπουμπλικανού υποψηφίου για τον Λευκό Οίκο Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος επιθυμεί την ανέγερση ενός τείχους ανάμεσα στις ΗΠΑ και το Μεξικό. Επευφημίες ξέσπασαν όταν οι λέξεις «Trump eres un pendejo» (Τραμπ είσαι ένας ηλίθιος) έκαναν την εμφάνισή τους στις γιγαντοοθόνες. 

Πηγή: euronews.com

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε