Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Ρομαντικό δείπνο από την κόλαση! Ρώσος “Χάνιμπαλ” της έφαγε τη μύτη και τα αυτιά

Χάνιμπαλ

Εφιαλτικές στιγμές στα χέρια του Anatoliy Ezhkov έζησε η 41χρονη νοσοκόμα Irina Gonchar. Ο Ρώσος “Χάνιμπαλ” απέτυχε να τη στραγγαλίσει και άρχισε να τρώει το πρόσωπό της.

Ο Ρώσος “Χάνιμπαλ Λέκτερ” άφησε παραμορφωμένη την Irina Gonchar. Είχαν γνωριστεί στο ίντερνετ και της πρότεινε να περάσουν μια ρομαντική βραδιά στον ξενώνα Kurgan, στην κεντρική Ρωσία.

Αφού τη μέθυσε, ξυλοκόπησε την τρομοκρατημένη νοσοκόμα σε σημείο που έπεσε αναίσθητη. Προσπάθησε να τη στραγγαλίσει με καλώδιο αλλά δεν τα κατάφερε από το αίμα.

Τότε ο 45χρονος, που είχε πάρει ναρκωτικά, άρχισε να τρώει τα αυτιά, τη μύτη και τα άκρα των δακτύλων της. Η δοκιμασία της 41χρονης κράτησε τέσσερις ώρες. Οι γείτονες άκουσαν τις κραυγές της και κάλεσαν την αστυνομία.

Ελεύθερος ο “Χάνιμπαλ” – Σοκαρισμένοι οι συγγενείς

Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ότι είχε πάθει διάσειση και είχε σοβαρές πληγές στο σώμα της. “Τα βασανιστήρια κράτησαν τέσσερις ώρες. Προσπάθησε να τη σκοτώσει. Προσπάθησε να την πνίξει αλλά δεν τα κατάφερε επειδή ο λαιμός της είχε καλυφθεί με αίμα. Οι γείτονες άκουσαν τις κραυγές και κάλεσαν την αστυνομία”, τόνισε συγγενής της.

Αφού ο 45χρονος ανακρίθηκε από τις αρχές αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους μέχρι τη διεξαγωγή της δίκης. “Πώς μπόρεσαν να τον αφήσουν να φύγει οι αστυνομικοί; Τι θα συμβεί αν πάει σπίτι της και προσπαθήσει να τη σκοτώσει;” δήλωσε σοκαρισμένος συγγενής της.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις